Barion Pixel
+

Emlékek ballagásra, az osztályfőnöknek

AranyKarika2023-02-22ballagás, egyediajándék, gravírozás, osztálytalálkozó, ajándékozás, videó, gravírozott, egyediajándék, ballagás, osztálytalálkozó, emlék, osztályfőnöknek, mit illik,

ballagsi_emlkek_az_ofnek

A kérdés sokakban felmerül ilyenkor tél végén és nyár elején, hiszen ekkor zajlanak az osztályfőnöki órák, ahol a végzős osztályokban a ballagási ünnep is szóba kerül. Lényeges kérdés a szülők körében az osztályfőnök ajándéka.

 Fontos mérföldkő a ballagás, hiszen innen kezdődik egy új élet, a nagybetűs élet, az egyetemi évek vagy a munka világa.  A szülők és barátok is izgalommal töltik, ezeket a napokat, drukkolnak a sikeres vizsgához. Szervezik az ünnepi bulikat, ebédeket, igyekeznek különleges ajándékkal meglepetést szerezni.

A búcsúzó diákok szeretnék megköszönni az osztályfőnök odafigyelését, szeretetét, munkáját egy olyan ajándékkal, ami méltán kifejezi ezeket.

 Szétnézve az interneten és az offline üzletekben számtalan lehetőség kínálkozik, de ha örökre emlékezetessé szeretnétek tenni az osztályfőnöknek ezt a szép napot  akkor szánjatok rá egy kis időt azzal, hogy kitaláljátok a  számára, a neki szóló meglepetést, ami örökre emlékeztetni fogja az ünnepre, és arra, hogy tőletek kapta ajándékba.

 Ajándékot vásárolhatsz bármilyen üzletben, de egy átlagos meglepetés nem közvetíti a személyes üzeneteteket, gondolataitokat. Ebben segítek  kézi gravírozással, hogy az ajándék személyre szóló, exkluzív, igényes és mosolygaranciás legyen.

Örömteli kézbe venni, használni a hétköznapokon is  egy olyan gravírozott tárgyat, amin a megajándékozott  a kedvenc idézetét olvashatja, vagy egy a diplomájára emlékeztető képet láthat. Egy dátummal, egy logóval, egy érzelemre, eseményre emlékezhet. 

A szívből jövő, személyre szabott ajándék, kifejezi a szeretetet, az érzéseket, gondolatokat is. Amikor átadjátok, mosolyogtok, mert örültök, hogy adhatjátok, hogy csak neki szól senki másnak. Bármire is esett a választásotok, a meglepetés  őszinte mosolyt csal az ajándékozott arcára mert érzi, hogy időt szántatok rá.

Ne hagyjátok az utolsó pillanatra a búcsú ajándék beszerzését, mert akkor félő, hogy már nem fogjátok megtalálni azt, amivel igazi meglepetést, maradandó örömöt tudtok okozni. Munkám során sokan megkerestek már egy-egy diplomaosztó, ballagás, osztálytalálkozó alkalmával, különféle ötletekkel, kérésekkel. Igyekeztem valamennyi igénynek maximálisan eleget tenni, és a visszajelzések azt igazolják, hogy sikerült a megrendelőkkel összhangban kitalálni az egyedi, személyre szóló gravírozott üveget.

A szívvel-lélekkel gravírozott ajándékok exkluzív emlékek, ha ilyet rendeltek,  a meglepetés mosolygaranciás lesz, érezni fogják róla a törődést a szeretetet.

Egyedi, exkluzív ajándékot szeretnétek, ami a hétköznapokon is emlékezteti majd az ünnepre az osztályfőnökötöket, de nincs ötletetek?

Ha éppen diplomaosztóra, ballagásra vagy osztálytalálkozóra  kerestek ajándékot akkor nézzetek be a Galáriába, ahol az elmúlt évek töb 100 ötletes darabjait láthatjátok. Ballagásra egy váza, szeretetfény, plakett, üvegkép egy jól kiválasztott mintával, névsorral, idézettel, örök emlék lesz és a meghatottság könnyeit idézi elő. Találtok a honlapon egy letölthető könyvet is, ajánlom figyelmetekbe.

Ha van saját elképzelésetek, megtervezhetitek vagy írjátok meg, hogy mi az ofő kedvenc hobbija, virága stb. és igyekszem ötleteket adni. 

Példaképpen hozom ezt a két plakettet, melyeket egy -egy ofő kapott. Az egyik rockgitározik, a másik pedig szívesen fotóz. Amikor megírták, hogy mi a tanárok kedvenc időtöltése, akkor ezeket találtam ki nekik. Az öröm és a siker nem maradt el.

gitros_plakett_ballagsra

ballagsi_emlk

PITYPANGOS, ledes hangulatfényt készítek ballagásra egy osztályfőnöknek

                        

 

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.