Barion Pixel
+

Gravírozott ajándék ötletek, születésnapra

AranyKarika2021-01-22egyediajándék, gravírozás, születésnap, szeretetfény, ajándékozás, videó, gravírozott, egyediajándék, születésnapra, férfinak, nőnek, személyreszóló, emlék, mit illik,

szletsnapra

Ajándék ötletek születésnapra

 Hogyan okozhatsz magadnak is örömöt egy jól választott ajándékkal, amit másnak átadsz?

A személyes ünnepek között a legjelentősebb minden bizonnyal, a születésnap. Akár a miénkről, akár egy családtagunkéról legyen szó, egy ilyen ünnepre nagy gonddal készülünk, szeretnénk meglepetést okozni egy különleges ajándékkal. Elgondolkodunk, hogy mit vegyünk, mit készítsünk ajándékba, hogy az ünnepeltnek különleges, örömmel teli születésnapot szerezhessünk.

Tedd emlékezetessé szeretteid születésnapját gravírozott üveggel, közvetítsd a gondolatodat, érzéseidet, üzenetedet, egy plaketten, vázán, poháron, boros vagy pálinkás készleten, ledsorral megvilágított Szeretetfényen.

A kézzel gravírozott üvegek az ajándékok palettáján prioritást élveznek, hiszen egy alkalomhoz és az ünnepelt személyéhez illő szöveg vagy kép gravírozásával, személyessé, egyedivé, exkluzívvá válnak.

Egy gravírozott üveg, amit az elképzelésed, ötleteid alapján készítek, KÉZZEL FOGHATÓ SZIMBÓLUM, a szereteted, az odafigyelésed, a tiszteleted szava, jelképe.

Ahhoz, hogy neked is ilyen exkluzív ajándékod legyen, nem kell mást tenned csak az ünnepeltre gondolni. Mi a hobbija, mi a munkája, mi a kedvenc virága, milyen italt fogyaszt szívesen, mi illene a lakásába a legjobban. Mit tudna a hétköznapokon is használni? Mi a kedvenc idézete? Stb.

Ha ismered azt, akit felköszönteni szeretnél a születésnapján, akkor nincs nehéz dolgod, csak egy kis időt kell szánnod rá és megtalálod a legmegfelelőbb gravírozott meglepetés ajándékot a számára.

Örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat. Amiről érezheti, hogy fontos neked, és időt szántál rá.

Amikor megtaláltad a legmegfelelőbbnek vélt ajándékot, már örülsz, és alig várod, hogy odaadhasd. A csomagoláson töprengsz, izgulsz az átadás pillanatáig. Egészen addig tart ez a feszültség, de bármit is választottál, az igazán eltalált meglepetés mindig „mosolygaranciás”.

Mit ajánlok születésnapra?

    Talán a legkülönlegesebb, az arcképes üveg, plakett vagy „szeretetfény”. Fénykép alapján gravírozom, lehet egy gyerekkori és felnőtt kori kép együtt egy plaketten, palackon vagy „szeretetfényen”.

szitk 870145

    Boros poharak és palackok, készletek egy szép motívummal, a születésnap dátumával díszítve, csodásan mutatnak egy króm tálcára rendezve. A csomagoláshoz videós segítséget is kapsz a termékeknél.

boros

boros_kints_szett

 A pálinkás készleteket kis kupicákkal vagy grappa, talpas kelyhekkel kérheted.

Melyiket válaszd?

Ha pl. horgásznak rendelsz, akkor a kupicákat javaslom, hiszen azt könnyebben magával viheti.

Ha olyan embernek ajándékozol akiről tudod, hogy ínyenc és imádja kóstolgatni a pálinkákat, akkor a tulipán alakú, ( grappa) poharakat javaslom. Ha az alul öblös, felül keskenyedő kelyhekből isszuk a pálinkát, akkor a felette keletkező illatfelhő nem illan el, hanem egyenesen az orrunkba jut.

A boros, pálinkás üvegek akár halasan, vadasan, autósan, motorosan kérhetők, nincs akadálya semminek, hiszen kézzel készülnek a minták, ami megadja azt a lehetőséget, hogy bármit megjelentessek az üveg felületén.

babros_monogrammaos__plinks_poharak_2

halas_plinks_kulaccsal

    A vázákat nagyon szeretik a hölgyek, főleg ha kedvenc viráguk gravírozott képe díszíti azt.

Egy szál ebből a virágból, kiválóan alkalmas egy plakett dekorálására is, egy szép idézettel kiegészítve a meghatottság könnyei sem maradnak majd el.

ibolys_vza_60._szletsnapra

A ledsorral megvilágított üveglapok, „Szeretetfények” nagyon kedveltek, hiszen nappal dekoratív emlék egy polcra, vagy asztalra állítva, este hangulatvilágítás és éjszaka pedig éjjeli fény. Kék, zöld, melegfehér vagy piros színben kapható, az egyes termékeknél kiválaszthatod vásárlásnál a ledsor színét.

73685223_1389992184508346_3685432512378568704_n

A különböző alakú és méretű plaketteket sem szabad kifelejteni a sorból, egészen egyedi és

különleges ötletekkel találkoztam már, de egy szép csokor virág vagy férfiaknak babérkoszorú is igazán mutatós az üveglapokon. Valamennyi kitámasztható, asztalra vagy polcra állítva, mindig emlékeztetni fog az ajándékozóra és az ünnepre egyaránt.

kalocsai_plakett

Vannak sörkedvelő férfiak, akiknek kiváló ajándék néhány doboz sör mellé egy személyére szóló mintával a sörös korsó. Tálcára rendezve, nagy celofánba fogva átadható.

arckpes_srskors_sr_htteres kors_gravrozs-attila

 Nincs már időd rendelni, megkéstél vele? Későn kaptad a meghívást a partyra?

Válassz a Webáruház termékeiből, és ha megvan a legjobb, amivel szívesen okoznál meglepetést, akkor a személyre szóló feliratot gratis kapod tőlem.

Tedd a terméket a kosaradba és a Megjegyzés rovatba írd be a kért szöveget.

Kívánom, hogy éppen olyan örömöd teljen neked is és az ünnepeltnek is majd az ajándékodban, mint amilyen örömmel én azt elkészítettem.

Az ajándék vásárlással időt, energiát és pénzt szánsz a meglepetésedre. Éppen ezért a csomagolásukra is figyelj oda, hogy mutatós, alkalomhoz illő, emellett olcsó, kreatív és ízléses legyen.

A galéria mappája segít neked a kiválasztásban, sok ötlettel és tippel találkozol. Nézz be és válogass.

Javaslom, hogy töltsd le a NAGY AJÁNDÉK ÖTLETTÁRAT, ami egy összefoglaló, kalauz.30 oldalnyi ötlet, tipp ad segítséget, hogy hogyan válaszd ki a legmegfelelőbb személyre szabott ajándékot, ami nem hétköznapi, hanem egyedi, egy különleges alkalomhoz, az ajándékozott személyiségéhez illő, hétköznapokon is használható portéka. Ebben láthatod a rendelhető üvegeket, részletesen a méretekkel, hasznos infókkal.

ajndkpdf

Tíz év tapasztalatával bátran állítom, hogy tökéletes ajándék, az egyéni igények alapján, kézzel gravírozott üveg.

A SZAVAK NÉLKÜL MESÉLŐ ÜVEGEK, c. kiadványom egy kalauz, egy igényesen összeállított, sok képpel elkészített összefoglaló mindezekhez.

Megtudhatod belőle, hogy különböző alkalmakra, milyen üvegekre kérhetsz gravírozást. Ezentúl egy  ünnep előtt nem kell azon tűnődnöd, hogy mit ajándékozz, csak kinyitod a könyvet,  kiválasztasz egy alkalomhoz, ünnepelthez illő ötletet, írsz nekem és elkészítem számodra.

Csak egy videós példa férfi szülinapjára

                                               

...és egy videós példa nő születésnapjára

                                                

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal,

ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

 

RENDELÉSEDET ITT ADHATOD LE

 

 

 

 

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.