Barion Pixel
+

GYAKORI KÉRDÉSEK 4. Mire lesz kész? Mennyi időbe telik a gravírozás?

AranyKarika2022-10-31gyakori kérdések-GYIK, hogyan, rendelés, rendelésfelvétel, telefon, messenger, rendelésleadás, gyakori kérdések, mikorleszkész, mennyiidőbetelik,

gyakori_4

Mikorra lesz kész?

A webáruház termékeit a termékoldalakon feltüntetett határidőn belül kapod kézhez.

A https://aranykarikagravir.hu oldalon egyedileg megrendelt terméket a következőképpen kapod meg: a  MEGRENDELŐLAPON  beírhatod, hogy mikorra kell a gravírozott ajándék, és a válaszomban megadom, hogy arra az időpontra el tudom-e készíteni neked. Általában a megrendelés befogadása után, ( ami az átutalás beérkezésével fixálódik) két hét leforgása alatt megvan. A megrendeléseket sorban fogadom, folyamatosan készítem el. Aki már kifizette előre utalással, annak a munkáját nem sorolhatom hátrébb annak javára aki később adta le a rendelését.


Nagyon sok a megrendelésem, így kérlek ha időben szeretnéd megkapni a megrendelt ajándékot, időben add le a megrendelésedet, ne hagyd az utolsó hétre.

Amennyiben egy héten belül szeretnél egyedi, csak neked legyártott a terméket, akkor azt 30% felárral vállalom el.

Ha sürgősen kellene megoldást találni, akkor nézz be a Webáruházba, ahol kész portékák közül választhatod ki a legmegfelelőbb ajándékodat. Ezekre az üvegekre utólagosan kérhetsz feliratot. Ez nem változtat az áron, ingyen kapod. 

A kosárba rakás után, írd be a kért szöveget a Megjegyzés rovatba.

 


Ha maradt még ezzel kapcsolatban kérdésed, írd meg: KAPCSOLAT

vagy hívj :

                      

Telefon: munkanapokon 9-17-ig

+36 30 3889177

20143

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.