Barion Pixel
+

Ingyenesen letölthető ötlettár, ballagásra, osztálytalálkozóra, diplomaosztóra.

AranyKarika2021-01-23gravírozás, egyediajándék, ballagás, diplomaosztó, osztálytalálkozó, letölthető PDF, szeretetfény, ajándékozás, gravírozás, személyreszóló, egyediajándék, ballagás, osztálytalálkozó, diplomaosztó, letölthető, osztályfőnöknek,

 ballagsra_tlettr

Mit ajándékozzunk az osztályfőnöknek? Mivel fejezhetnénk ki a hálánkat diplomaosztóra, ami személyes emlék is egyben?

 A kérdés sokakban felmerül ilyenkor tél végén és nyár elején, hiszen ekkor zajlanak

a diplomaosztó ünnepségek. Fontos mérföldkő az egyetemistáknak, innen kezdődik a nagybetűs élet, a munka világa.  A szülők és barátok is izgalommal töltik, ezeket a napokat, drukkolnak a sikeres vizsgához. Szervezik az ünnepi bulikat, ebédeket, igyekeznek különleges ajándékkal meglepetést szerezni.  Szétnézve az interneten és az offline üzletekben számtalan lehetőség kínálkozik, de ha örökre emlékezetessé szeretnéd tenni a gyermeked, unokád, barátod, barátnőd ünnepét, akkor szánj rá egy kis időt azzal, hogy kitalálod számára a neki szóló meglepetést, ami örökre emlékeztetni fogja az ünnepre, és arra, hogy tőled kapta ajándékba.

 Ajándékot vásárolhatsz bármilyen üzletben, de egy átlagos meglepetés nem közvetíti a személyes üzenetedet, gondolataidat. Ebben segítek én neked kézi gravírozással, hogy az ajándékod személyre szóló, exkluzív, igényes és mosolygaranciás legyen.

Örömteli kézbe venni, használni a hétköznapokon is  egy olyan gravírozott tárgyat, amin a megajándékozott  a kedvenc idézetét olvashatja, vagy egy a diplomájára emlékeztető képet láthat. Egy dátummal, egy logóval, egy érzelemre, eseményre emlékezhet. 

A szívből jövő,személyre szabott ajándékod, kifejezi a szeretetedet, érzésedet, gondolataidat. Amikor átadod, mosolyogsz, mert örülsz, hogy adhatod, hogy csak neki szól senki másnak. Bármire is esett a választásod, a meglepetés  őszinte mosolyt csal az ajándékozott arcára mert érzi, hogy időt szántál rá.

Tehát ne hagyd az utolsó pillanatra mert akkor félő, hogy már nem fogod megtalálni azt az ajándékot, amivel igazi meglepetést, maradandó örömöt tudsz okozni. Munkám során sokan megkerestek már egy-egy diplomaosztó, ballagás, osztálytalálkozó alkalmával, különféle ötletekkel ,kérésekkel. Igyekeztem valamennyinek eleget tenni, és a visszajelzések azt igazolják, hogy sikerült a megrendelőkkel összhangban kitalálni az egyedi, személyre szóló gravírozott ajándékot.

Ha éppen diplomaosztóra, ballagásra vagy osztálytalálkozóra  keresel ajándékot akkor most szeretnék ezzel a gyűjteménnyel neked tippeket adni, hogy milyen kézzel gravírozott ajándékokkal tudnál örömöt okozni.

Egyedi, exkluzív ajándékot szeretnétek, ami a hétköznapokon is emlékezteti majd az ünnepre az osztályfőnökötöket, de nincs ötletetek?

Szeretnél a diplomázó gyermekednek, rokonodnak egy olyan emléket ami mindig emlékezteti majd a nagy eseményre és rád? 

A szívvel-lélekkel gravírozott ajándékok exkluzív emlékek, ha ilyet rendelsz,  a meglepetésed mosolygaranciás lesz, érezni fogják róla a törődést a szeretetet.

Add meg az email címedet ahová elküldhetem neked.

 TÖLTSD LE MOST INGYEN, kattints a képre!

ballags_osztlytallkoz_magazin_kicsi

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.