Barion Pixel
+

Kedvenc állatos, gravírozott üvegek

AranyKarika2023-02-12egyediajándék, gravírozás, pálinkás, születésnap, üvegplakett, üvegváza, állatos, pohár, ajándékozás, videó, egyediajándék, gravírozás, pálinkás, születésnap, üvegplakett, üvegváza, állatos, pohár,

kutys_blog

Kutya és cica barátnak nem nehéz ajándékot választani, hiszen rengeteg  olyan  ajándék  kínálkozik, amin egy- egy  cica-kutya képe látható. Most mégis egy különleges, remek ajándékozási lehetőséget kínálok. Kézi gravírozással egy üvegpalackra, pohárra, plakettre a kedvenc állatka fotója alapján elkészítem neked az örömteli ajándékot. Biztos lehetsz benne, hogy amikor meglátja az ünnepelt, a meghatottság könnyeit látod majd a szemében.

Az üvegekre egy alkalomhoz illő feliratot is kérhetsz. Bármikor használja majd vagy rápillant nemcsak a kis kedvenc jut az eszébe hanem az ajándékozó is, ott leszel vele mindig.

A Megrendelőlapon a kedvenc kutya vagy cica képét csatolhatod, a leírásban jelezheted , hogy milyen üvegre szeretnéd gravíroztatni a képet.

A gravírozással készült minták nem kopnak le az üveg felületéről, mosogathatók, a víz hatására elhalványulnak, de teljes száradás után kifehéredik. 

Tervezd meg a saját kutyád, macskád képével gravírozott üveget, poharat és magadat is megajándékozhatod vele, örök emléked lesz az állatkádról.

Erika a kolléganőitől egy cicás, tappancsos pálinkás készletet kapott a nyugdíjas búcsújára. Mivel tudták, hogy nagy cicakedvelő és a finom likőröket is kedveli, így jött az ötlet erre a készletre, ami nemcsak emlék lesz, hanem hasznos is egyben. 

56319172_426205494803804_5260211911026278400_n

cics_likrs_poharak_2

"Akkor elmentem nyugdíjba és ismét megkaptam az ajándékot, amit Te készítettél nekem, imádni való kollégáim megbízásából. El voltam ájulva tőle, olyan szuper lett!..."

Bálisné Erika

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A következő képeken az eddig elkészült üvegekből látsz egy válogatást, ötletül szolgálhatnak, hogy te is könnyenn megtaláld a barátodnak, rokonodnak, legmegfeleőbb üveget.

borzas_kutys_dts cics_dts

Kutyusok fotói alapján gravíroztam a poharakat. Ha szeretnél hasonlót a képet a Megrendelőlaphoz tudod csatolni, válaszomban adok árajánlatot a gravírozott munkára.

cics_dts_poharakcics_pohr

cics_gravrozott_plinks_kulacscicsarckpesdtsgravrozott_pohr

ledes_farkaskutys_gravrozott_veg

Ledsorral megvilágított hangulatfény-Szeretetfény, amit egy farkaskutya gazdija kapta 18. születésnapjára .

lulu

--------------------------------

                         

 

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal, ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

20143

 

 

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.