Barion Pixel
+

Kézzel gravírozott karácsonyi üvegek és poharak

AranyKarika2023-11-09egyediajándék, gravírozás, karácsony, videó, gravírozott, karácsony, ajándék, egyedi, személyreszabható,

Kézzel gravírozott karácsonyi üvegek és poharak


2023


Egyedi ajándékok, amelyek örömteli pillanatokat teremtenek
Keresed az igazán különleges, személyre szabott ajándékot az idei karácsonyra?

Fedezd fel az egyedileg kézzel gravírozott karácsonyi mintás üvegeimet és poharaimat, amelyek garantáltan mosolyt csalnak szeretteid arcára! Ezek a csodaszép és egyedi darabok nemcsak a karácsonyi hangulatot emelik meg, hanem igazi kincsekké válnak a megajándékozottak számára.

Mi teszi különlegessé ezeket az üvegeket és poharakat?

Egyedi,  kézi gravírozás:  gravírozott klasszikus karácsonyi minták
Felirat és jókívánság:  melyeket gratis kérhetsz az üvegekre, poharakra, amelyek tovább emelik az ünnepi hangulatot. Lehet az ünneplés hangulatát fokozó vicces vagy szórakoztató üzenet, vagy egy személyes üzenet a megajándékozottnak.
Személyre szabhatóság: Büszke vagyok arra, hogy minden üvegem és poharam teljes mértékben személyre szabható. Választhatsz a különböző alakú és méretű üvegek közül, mint például a dekoratív üvegek vagy a hagyományos poharak.

2_1  1_1.[1]
Egyedi ajándékoknak van valami varázsa, amely garantáltan mosolyt csal az arcokra! Olyan ajándékok, amelyek újra és újra felidézik az emlékeket, és minden alkalommal örömforrássá válnak.A kézzel gravírozott karácsonyi üvegek és poharak tökéletes ajándékok mindenki számára. Legyen az barát, családtag vagy kolléga. Ezek az üvegek és poharak valóban személyes, szeretetteljes ajándékok. Válassz, rendelj tőlem, munkáim garantáltan átadják az üzeneted. Jelképezik a szeretetedet az odafigyelésed. Bízom benne, hogy megtalálod azokat a különleges termékeket, amelyek szeretteidet boldoggá fogják tenni!

Az ide kínálatért kattints ide!  

                                          

 

portr 

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.