Barion Pixel
+

Láttál már vázákat becsavarodva?

AranyKarika2021-01-22egyediajándék, üvegváza, gravírozás, születésnap, esküvő, házassági évforduló, nyugdíjas búcsúztató, videó, csavart váza,üvegváza, egyediajándék, rózsás, gravírozás, személyre szóló, hogyan csinálom,

vzk_becsavarodva

Láttál már vázákat becsavarodva?

Becsavarodott tetkós vázák, születésnapra, esküvőre, házassági évfordulóra

Ráadásul tetkósan?....

Bizony léteznek ilyenek, de nem egy tetováló szalonban csavarodtak be 

a fájdalom hatására, hanem egy üveggyártó soron, intenzív "masszázs"

következtében. Aki meglátja bennük a lehetőséget, az a becsavarodott alanyokat is becsüli. Némi tervezgetés után, kegyetlenül erőteljes és finom csiszoló mozdulatokkal olyan széppé, egyedivé varázsolom őket, hogy bármilyen alkalomra elutazhatnak. A blogomban valamennyi váza egy jeles ünnepre utazott, és amint az ünnepelt a kezébe vette, a tetoválás azonnal mesélni kezdett....

Az odafigyelésről, az ünnepre készülődésről, a szeretetről, a személyes üzenetről, egy érzésről...

Nézd meg a becsavarodott vázák közösségét, s ha közeledik egy ünnep ne feledd, hogy Te is ajándékozhatsz mesélő, tetkós vázát...

Egy születésnapra készülni mindig nagy öröm és kihívás is, hiszen szeretjük megtalálni azt az ajándékot ami a legjobban kifejezi a szeretetünket, odafigyelésünket.

Ilyenkor elindulnak a gondolatok keresgélünk fejben is, hogy mi lenne a legjobb, legpraktikusabb és szép emlék, exkluzív ajándék is egyben. A születésnap, különleges nap egy ember életében és ezen a napon a legtöbb család összejön, megünnepelni a rokont, családtagot. A képeken látható gravírozott, csavart vázák zöme is  ilyen alkalomra készültek. A megrendelő elképzelése, kérése szerinti képeket gravíroztam az üvegre. Kézzel készültek, nem lézergravírozással. Minden mozzanatban ott az ember, így egy- egy ünnepen "én is ott vagyok". Mindig szeretettel készül, lelke van a vázának. Az üvegek 4- 6 mm vastagok, a vázák ezáltal, nagyon stabilak, így egy virágcsokrot biztonságosan megtartanak.

Szöveget is kérhetsz rájuk, ezt mindig ingyen adom a munkámhoz, kiegészítésképpen. Különösebb csomagolást nem igényel a váza, hiszen ha egy nagyobb celofánba csomagolják, nagyon mutatós lesz. A virágboltokban beszerezhető. Egy csokor virággal igazi exkluzív meglepetés a gravírozott, személyre szóló üveg váza.

Most néhány korábban elkészült, ajándékba adott darabot mutatok meg, ötletül szolgáljanak, hogy Te is megtaláld mielőbb azt a mintát, ami leginkább megfelel, ami a legnagyobb örömöt okozza az ünnepeltnek egy születésnapra, névnapra, ballagásra, nyugdíjas búcsúztatóra vagy házassági évfordulóra.

A csavart váza a közkedvelt darabok közé tartozik, hiszen különleges alakja már önmagában is mutatós. Azért felöltöztetve, tetoválva mégiscsak jobban néz ki, sokkal dekoratívabb.

A megrendelőimnek mindig azt a tanácsot adom, ha nincs elképzelésük arra nézve, hogy milyen minta legyen a vázára gravírozva, hogy valamiképpen próbálja megtudni, hogy mi a kedvenc virága az ünnepeltnek. Ez nem nagy feladat, így már csak egy alkalomhoz illő idézetet kell keresni a vázára, ami kiegészíti, igazán exkluzívvá, személyes jellegűvé varázsolja az ajándékot.

Az idézetet a honlapon is kiválaszthatod, van erre lehetőség.

Az itt bemutatott, ajándékba adott vázákon látható mintákon kívül, bármilyen kérhető, hiszen kézi gravírozással tetszőleges minta felvihető az üvegváza felületére. A megrendelőlapon mellékelheted a képet, amit szeretnél látni rajt, és én igyekszem szépen rágravírozni neked.

Vannak minták amik elbírják a színezést, így vízállóra száradó üvegfestékkel szoktam ezt megoldani. Legtöbb esetben az aranyat használom.

Íme az ajándék vázák, amik ötletet adhatnak és akár, születésnapra, ballagásra, nyugdíjas búcsúztatóra vagy házassági évfordulóra egyaránt ajándékozhatók.

       74047

rzss

tulipnos

virgos

westorient

orchides

 

                        

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!
Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,
Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal, ami örökre emlékeztet majd rád!
Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

További képek gravírozott vázákról a GALÉRIÁBAN

RENDELÉSEDET ITT ADHATOD LE

 

20143

 

    

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.