Barion Pixel
+

”Mentőöv”

AranyKarika2023-05-11egyediajándék, gravírozás, házassági évforduló, ajándékozás, hogyan, rendelés, rendelésfelvétel, rendelésleadás, sürgős: mentőötlet, házassági évforduló, szerelmes, hattyús, szív, üveg, ajándék,

ajndk

Egyik szerdai nap csörgött a telefon éppen a munkaidőm vége felé.

Egy kedves, fiatalos hang szólt bele a telefonba, és jelezte, hogy tudja, hogy nagyon megcsúszott a rendeléssel, de talán….., mert neki nagyon fontos, hogy a hétvégi ünnepre valami különleges ajándékot adhasson, hiszen az ajándékozott személy nagyon fontos számára.

Saját elképzelését elmesélte, miközben kialakult bennem egy kép arról az ajándékról, amit megálmodott. Mivel még csütörtökön feladhatom a csomagot ahhoz, hogy pénteken megkapja, így megkértem, hogy töltse ki és  küldje el emailben a megrendelőlapot és megígértem, hogy igyekszem neki a legtökéletesebb ajándékot elkészíteni és s.o.s feladni.

Nagyon hálás volt, amiért elvállaltam. Hamarosan meg is érkezett a rendelése, így aznap este már kinyomtatott postai feladóvevénnyel és a kijegyzetelt munkával feküdtem le. Másnap reggelre át is utalódott a gravírozott plakett ára.

Úgy éreztem, életmentő, hogy elkészítsem, és megvalósítsam, amit a fejében kitalált. Megosztotta velem a telefonban, hogy miért fontos neki az a személy, akinek adná a gravírozott üveget, hogy haragszik egy kicsit önmagára mert megfeledkezett az ünnepről. De szorult helyzetben jönnek az életmentő ötletek. Emlékezett, hogy elmentette az oldalamat a kedvencek közé, így ez megnyugtatta, és amikor elvállaltam végtelenül hálás volt. Örültem, hogy tudtam segíteni.

Kaptam is visszajelzést tőle, ami természetesen nagyon jólesett. ( további vélemények itt)

Erika

Ezúton szeretném megköszönni a csodálatos terméket, amit ma megkaptam. Külön köszönet a gondos csomagolásért, az aranyos kis kártyáért. Látszik, hogy a termékben a sok munkája mellett szíve-lelke is benne van. Nagyon szépen köszönöm, hogy lehetővé tette, hogy ezzel az egyedi üvegcsével tegyük még szebbé a mi nagy napunkat! Minden jót kívánok Önnek, lelje még sokáig örömét ebben a tevékenységben!
Üdvözlettel:
Erika

e

Elgondolkodtam azon, hogy milyen jó, hogy  megtalált, hogy eszébe jutottam és ,hogy kitalálta azt az ajándékot amivel a legjobban, legszemélyesebben ki tudta fejezni a gratulációját, a háláját, a szeretetét. Végtelenül jó érzés megalkotni egy álmot és neki is felemelő, hogy  a saját elképzelését ajándékozva tud örömöt okozni annak aki a számára a legfontosabb.  

Sokaknak nincs meg ez a kapaszkodó, amihez nyúlni tud, amivel saját magát segítheti, amivel másoknak határtalan örömöt okozhat.

Te is bármikor megtalálhatsz, ha elmented az oldalamat a kedvenceid közé vagy feliratkozol a hírlevelemre.

Ha neked is szükséged van egy életmentő ajándékra, válassz a

webáruházból , gratis felirattal

vagy rendeld meg a honlapon.

 


Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal, ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

Üdvözlettel

20143

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.