Barion Pixel
+

Mit lehet ajándékozni, mit illik vinni nyugdíjas búcsúztatóra?

AranyKarika2021-01-22egyediajándék, gravírozás, szeretetfény, nyugdíjas búcsúztató, ajándékozás, videó, nyugdíjas búcsúztató, ajándékötlet, gravírozás, személyreszóló, videó, egyediajándék, mit illik,

nyugdjas_bcsra

Hogyan okozhattok magatoknak is örömöt egy ajándékkal,

amit a kollégádnak adtok, nyugdíjas búcsúra, jubileumra ?

Egy munkahelyen is vannak ünnepek, ezek között a legjelentősebb minden bizonnyal, a kollégáink, munkatársaink nyugdíjba vonulása alkalmából rendezett összejövetel. Egy ilyen ünnepre nagy gonddal készülnek a kollégák, együtt szeretnének meglepetést okozni egy különleges ajándékkal, ami majd méltán emlékeztet a kollektívára. Gondolkodnak, hogy mit vegyenek, mit készítsenek ajándékba, hogy az ünnepeltnek különleges, örömmel teli búcsúztatót rendezzenek.

Tegyétek emlékezetessé a nyugdíjba vonuló munkatárs napját egy gravírozott üveggel, közvetítsétek a gondolataitokat, érzéseiteket, egy plaketten, vázán, boros vagy pálinkás készleten esetleg ledsorral megvilágított Szeretetfényen.

Jubileumra, díjazásra is kiválóan alkalmas és kedvelt ajándék a gravírozott üveg. Exkluzív emlék a különböző méretű és alakú üveg plakett, a melyek személyre szabhatók egy odaillő idézettel, szöveggel, céges logóval, a munkára, hivatásra utaló képpel.

Ahhoz, hogy nektek is ilyen exkluzív ajándékotok legyen, az ünnepeltre kell gondolnotok. Mi a hobbija, mi a munkája, mi a kedvenc virága, milyen italt fogyaszt szívesen, mi illene a lakásába a legjobban. Mit tudna a hétköznapokon is használni? Mi a kedvenc idézete? Stb.A kézzel gravírozott üvegek az ajándékok palettáján prioritást élveznek, hiszen egy alkalomhoz és az ünnepelt személyéhez illő szöveg vagy kép gravírozásával, személyessé, egyedivé, exkluzívvá tehetők. KÉZZEL FOGHATÓ SZIMBÓLUMOK, a szeretet, az odafigyelés, a tisztelet szava, jelképe.

Örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, ami rátok emlékezteti, ami az együtt eltöltött perceket, napokat felidézi benne. Amiről érezheti a szeretetet, az odafigyelést.

Amikor megtaláltátok a legmegfelelőbbnek vélt ajándékot, már örültök, és nagyon várjátok a napot, amikor átadhatjátok. Izgultok egészen az átadás pillanatáig. Egészen addig tart ez a feszültség, de bármit is választottatok, az igazán eltalált meglepetés mindig „mosolygaranciás”.

Mit ajánlok nyugdíjas búcsúra, jubileumra, díjazásra?

Nézzétek meg a GALÉRIA mappát, amelyben az eddig elkészült ötletes gravírozott üvegekből található válogatás látható. Merítsetek ötletet belőlük, és ha szeretnétek, szívesen megvalósítom az elképzeléseteket.

Az ajándék vásárlással időt, energiát és pénzt szánsz a meglepetésedre. Éppen ezért a csomagolásukra is figyelj oda, hogy mutatós, alkalomhoz illő, emellett olcsó, kreatív és ízléses legyen.

Néhány ötlet onnan:

874129 874458

873725

kamionos_ledes_nyugdjas_bcsra

tulipnos_gravrozott_vza

tzoltnak

40_virgos_ledes_szeretetfny_aranykarika

Nincs már időd rendelni, megkéstél vele? Későn kaptad a meghívást a partyra?

Válassz a Webáruház termékeiből, és ha megvan a legjobb, amivel szívesen okoznál meglepetést, akkor a személyre szóló feliratot gratis kapod tőlem.

Tedd a terméket a kosaradba és a Megjegyzés rovatba írd be a kért szöveget.

Kívánom, hogy éppen olyan örömöd teljen neked is és az ünnepeltnek is majd az ajándékodban, mint amilyen örömmel én azt elkészítettem.

Az ajándék vásárlással időt, energiát és pénzt szánsz a meglepetésedre. Éppen ezért a csomagolásukra is figyelj oda, hogy mutatós, alkalomhoz illő, emellett olcsó, kreatív és ízléses legyen.

A galéria mappája segít neked a kiválasztásban, sok ötlettel és tippel találkozol. Nézz be és válogass.
Javaslom, hogy töltsd le a NAGY AJÁNDÉK ÖTLETTÁRAT, ami egy összefoglaló, kalauz.30 oldalnyi ötlet, tipp ad segítséget, hogy hogyan válaszd ki a legmegfelelőbb személyre szabott ajándékot, ami nem hétköznapi, hanem egyedi, egy különleges alkalomhoz, az ajándékozott személyiségéhez illő, hétköznapokon is használható portéka. Ebben láthatod a rendelhető üvegeket, részletesen a méretekkel, hasznos infókkal.

ajndkpdf

Egy vides példa nőnek

                                                

...és egy videós példa férfinak

                                               

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal, ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.