Barion Pixel
+

Rózsás váza, ballagásra az osztályfőnöknek-Videóval

AranyKarika2022-02-18videó, ballagás, egyediajándék, így csinálom, gravírozás, üvegváza, ajándékozás, videó, ballagás, osztályfőnöknek, gravírozott, ajándék, váza, rózsás,

 

rzss_vzval

Ebben a videóban megmutatom, hogy hogyan gravírozom az üevegvázát. Egy megrendelésre készítettem. Ballagási ajándék lett egy osztályfőnöknek. A rózsa motívum mellé személyre szóló feliratot is kapott a váza.Azért választották a rózsát, mert a tanárnőnek ez a kedvenc virága. Egy igazi rózsacsokor kíséretében átadva exkluzív, kimondottanszép ajándék. Igazán egyedi meglepetés, ami egy asztalra vagy polcra kihelyezve mindig emlékezteti majd a tanárnőt az osztályra.

Díszdobozos csomagolást kapott, így adtam postára.A gravírozott minta nem kopik le az üveg felületéről, nyugodtan mososgatható, csakelhalványodik, de teljes száradás után visszanyeri fehérségét.

Egy hasonló gravírozott üvegvázával ti is megajándékozhatjátok az osztályfőnökötöket ballagásra, kifejezhetiketk a hálátokat, odafigyeléseteket, szreteteteket. A kézzel gravírozott üveg olyan ajándék amit személyre szabhatunk, felirattal, számmal, alkalomhoz illő idézettel.

Ballagásra tipp: azt az idézetet kérjétek az üvegre ami a ballagási meghívón szerepel.

Ha teszik a váza , ti is rendelhettek hasonlót. A kéréseteket a honlapon adhatjátok le, konkrét elképzelésre pontos árat tudok adni. Kattints ide a Megrendelés leadásához.

Minden fontos tudnivaló és  információ a honlapon elérhető.

                     

 

 

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.