Barion Pixel
+

Variációk, exkluzív, íves üvegplakettre

AranyKarika2021-01-22egyediajándék, gravírozás, esküvő, házassági évforduló, születésnap, nyugdíjas búcsúztató, üvegplakett, ajándékozás, gravírozott, plakett, egyedigravírozás, üvegplakett, ajándékötlet, születésnap, esküvő, házassági évforduló, nyugdíjas búcsúztató, diplomaosztó, szüle

nvtelen_2_1.[1]

Személyre szóló ajándék, kérés szerint gravírozva, ami minden ünnepi alkalomra kiváló

Vannak olyan alkalmak, melyekre valami olyan ajándékot szeretnénk vinni, ami majd emlékül szolgál, felidézi az ünnepet, az ajándékozó személyét. Ilyenkor legtöbb esetben keresgélünk a neten vagy beszaladunk egy offline ajándék boltba és megnézzük , hogy mi a kínálat.

Én olyan technikát találtam, mellyel egy üveg felületre személyre szóló mintát, szöveget tudok felvinni, így a fenti kívánalmaknak ez tökéletesen megfelel. A kézi gravírozás megadja azt a lehetőséget, hogy egy általad kigondolt mintát, szöveget felvigyek az üveg felületére. Mindezt sima üveglapra, különféle alakú plakettre, pohárra, üvegpalackra meg lehet csinálni.

Nagyon mutatós, és szép formájú üveg plakettre akadtam nemrég, és remélem, hogy folyamatosan be tudom szerezni, sokak örömére. Most ezt mutatom be neked, és adok tippeket, ötleteket arra, hogy milyen alkalomra, milyen mintával kérjed.Természetesen más lehetőségeket is szívesen fogadok.

Ezt a plakettet én "pajzs alakú"-nak neveztem el.
A bal oldalán három keskeny tükör csík díszíti. A magassága 23 cm a legszélesebb pontja 15 cm. Éppen alkalmas a felülete ahhoz, hogy egy személyre szóló , mutatós ajándékot varázsoljak belőle. Egy kis üveg talpa van, erre is leht írni, egy-két soros szöveget. 
Az ünnepelt kedvenc hobbijára, tevékenységére jellemző motívum, minta egy fotó utáni kép, egy idézet telitalálat lehet a plakettre gravírozva.

Az árat a minta és a kért szöveg függvényében adom meg. Ha pontosan tudom, hogy mit kell rágravírozni, akkor adok fix árat adni.


Most öt variációt mutatok meg, szolgáljon ötletül. 
Megrendelésre készültek, másnak is készítek hasonlót ha van elképzelésed, keress meg. Bármilyen minta, szöveg jöet rá. 


     1.   Az első plaketten egy virágfüzér látható, piros üvegfestékkel pöttyökkel a közepükön. A képre került egy idézet is, így lett teljes az ajándék. A talapzatra a dátumot írtam fel.Piros szalagból masnit kötöttem rá, így ünnepélyessé vált. 

balisnenak_pajzsos_plakett_2.jpg

 

     2. Egy 18. születésnapját ünneplő fiatalember ajándékát látod az első képen, az üvegre egy kiskori és egy mostani arckép került. A 18. szám jelzi az ünnepelt életkorát. a második  képen egy 60. szülinapos hölgy kisgyermekkori fotója és egy mostani fotója után kézzel készült gravírozott arcképet látsz.Igyekeztem a 3D hatást elérni.

18_ra_plakett_1.jpg

60_szulinapra_plaket_kislany_es_most.jpg

 

    3. képen egy diplomaosztóra készült arcképes  emléket látsz, a  fotón, amit kaptam a munkához, nem volt a lányon talársapka, én szerkesztettem rá. Egy hasonló üvegplakett ballagásra is nagyon szép ajándék, a pénzt is mellé rakhatod, ha éppen azzal is szeretnél kedveskedni a diáknak.

nevtelen_3_1.jpg

diplomara_pajzsos_plakett.JPG

    4.  80. születésnapját ünneplő néninek gravírozott , kalocsai mintás plakett, amire szöveg is került,így személyes jelleget kapott az ajándék. 

kalocsai_plakett_1.jpg

 

    5.  50. születésnapra ajándékozza barátnőjének ezt a plakettet a megrendelő. Egy fénykép után gravíroztam a lovast az üveg felületére. Egy Brian Tracy idézettel kiegészítve mosolygaranciás ajándék lett. 

lovas_plakett_pajzs_1.jpg

 

Nagyon sok mutatós darabokból meríthetsz ötletet a honlapon, nézz be és válogass, hogy te is egyénre szabott ajándékkal lephesd meg a barátnődet, rokonodat, kollégádat.Egyéni ízlésednek, igényednek megfelelően üvegre varázsolom kívánságodat, hogy az ajándékod exluzív legyen.

 

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal, ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

 

RENDELÉSEDET ITT ADHATOD LE

 

20143

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.