Barion Pixel
+

A 2023-as év kihívásai és az új év reményei

AranyKarika2023-12-31AranyKarika, gravírozás, gravírozás, évértékelő, visszatekintés, terv,

Az elmúlt év kihívásai és az új év reményei

viszlt

A 2024-es esztendő küszöbén állva mindig elgondolkodom, hogy milyen kalandokat és kihívásokat éltem meg az elmúlt évben és miket hoz vajon ez az új év? Bizonyára mindannyian izgatottan és reményekkel teli várjuk az ismeretlenben rejlő lehetőségeket.

Az elmúlt év, sokkal többet kínált, mint bárki elvárta volna. Számos globális kihívás, amelyek alapjaiban megváltoztatták mindennapi életünket, késztetett arra, hogy megbirkózzunk a megpróbáltatásokkal és megtaláljuk az erőforrásokat ahhoz, hogy felülemelkedjünk ezeken a nehézségeken.

A 2023-as évet, én egy új műhelyben kezdtem, ami nagyon jó választás volt, hiszen kellemes környezetben, a város központjához közel folytathattam a munkámat. Ebben az évben is folyamatosan fogadtam be a különleges és szebbnél-szebb munkákat, melyekért nagyon hálás voltam. Az infláció a gravírozásra is hatással volt, az üvegek beszerzési ára folyamatosan magasabb lett, gyakorlatilag megduplázódott, de ennek ellenére én nem emeltem az árakon. Bízom benne, hogy ebben az évben már nem repülnek tovább az üvegek árai, és nem kell drágábban kínálnom a termékeimet.

Rengeteg reels videót készítettem, melyet leginkább a tik-tok felületére szántam. Idén folytatom és készítem a gravírozással kapcsolatos oktató videóim további részeit is. Ennek az első része idén került fel a Webáruházba. Gravírozás kezdőknek címmel.

kziknyv

 Amit a 2024-es évre szeretnék magamban elültetni, az az elszántság és a rugalmasság. Az elszántság, hogy megbirkózzam az esetlegesen adódó nehézségekkel és továbblépjek rajtuk, és a rugalmasság, hogy alkalmazkodhassak az új körülményekhez és lehetőségekhez, amelyekkel szembe fogok nézni.

Az új év, egy új fejezetet nyit az életünkben. Lehetőséget teremt arra, hogy újraértelmezzük céljainkat és álmainkat. Ez egy olyan időszak, amely arra ösztönöz engem, hogy új terveket és stratégiákat hozzak létre, hogy elérjem azt, amit szeretnék. Az új évet optimizmussal kezdem, hiszen ennek a meggyőződésemnek az erejével bármit elérhetek.

Kihasználom a lehetőségeimet, nyitott vagyok az újdonságokra, várom a legnehezebb kihívásokat, a legkülönlegesebb munkákat, melyek eddig mindig erőt adtak és bizonyíthattam velük önmagamnak is.

2024- ben bővíteni fogom a webáruházamat, az általam horgolt, kötött termékekkel, illetve azok megvásárolható leírásával.

A kreatív blogomban is igyekszem olyan leírásokat közzé tenni, ami sokaknak segítség, öröm lehet.

blogkp_horgols

Egy kicsit jobban ráfekszem a blogok írására, a rövid reels videók készítésére és folytatom a gravírozással kapcsolatos oktatóanyagaim elkészítését.

2024-ben is mindnyájunknak lehetősége nyílik arra, hogy jobb emberekké váljunk. Legyen az az egészség, boldogabb kapcsolat, sikeresebb karrier vagy életünk más területeinek fejlesztése, mindannyian képesek vagyunk változtatni és javulásukért tenni. Fontos, hogy tisztában legyünk saját céljainkkal és értékeinkkel, és ezek mentén haladjunk.

Legyünk tehát készek, hogy az új év legjobb verzióját hozzuk ki magunkból, és ragadjuk meg az előttünk álló lehetőségeket! Én azon leszek!

boldog_j_vet_kvnok_kicsi

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.