Barion Pixel
+

A virágok, az üveg és a szeretet: Az anyukám különleges ajándéka

AranyKarika2024-01-14ajándékozás, egyediajándék, gravírozás, így csinálom, nőknek, üvegváza, születésnap, videó, gravírozott, egyediajándék, üvegváza, születésnapra, ajándékozás, egyediajándék, anyáknapja,

anyukm_mindig_klnleges_ajndkot_rdemel

Egészen kicsi korom óta tudtam, hogy az anyukámnak minden alkalomra különleges ajándékot kell választanom. Mindig szeretett olyan dolgokat kapni, ami senki másnak nem lehet rajta kívül. Ezért minden évben, minden ünnepre a legjobb tudásom szerint készítettem valami egyedit.

A 60. születésnapja különösen fontos volt, és tudtam, hogy emlékezetes ajándékkal kell előrukkolnom. Anyukám mindig is szeretett virágokat tartani a házban, és mindig szépen gondozta őket. Ezért úgy gondoltam, hogy egy olyan ajándékkal lepném meg, ami megidézi azt a boldog érzést, amit a virágok látványa okoz neki

Az utóbbi időben szokásommá vált, hogy az interneten vásárolok kézműves termékeket. Így most is keresgélni kezdtem. Amikor rátaláltam AranyKarika gravírozott üvegeire, hamar megfogalmazódott bennem, hogy ez lesz az a technika, amivel tökéletes ajándékot készíttethetek, amely tökéletesen visszaadja majd az anyukám személyiségét és virágok iránti szeretetét.

Szép nyári virágcsokrot rendeltem meg egy magas üvegvázára, egy sor felirattal kiegészítve, amelyen "Boldog 60. születésnapot, kedves Anyu!" felirat állt.

virgos_vza1

Mikor eljött a nagy nap, izgatottan nyújtottam át ajándékomat az anyukámnak. Az arcán egy hatalmas mosoly jelent meg, amint kinyitotta a csomagot. A virágok szinte felragyogtak, az üvegváza olyan szépen csillogott, mintha a szeretet ragyogott volna belőle.

"Köszönöm, hogy mindig ilyen különleges ajándékokkal lepsz meg!" – szólalt meg mosolyogva az anyukám. Nagyon boldognak tűnt, és azonnal tudtam, hogy választásom tökéletes volt.

Azóta minden alkalomra gravírozott üveget ajándékozok a családom tagjainak, mert tudom, hogy egy mintázattal, felirattal kifejezhetem a szeretetemet, a gratulációmat. Mindig új és egyedi módon díszíttetem őket, hogy az ajándék alkalomhoz méltó, egyedi és különleges legyen.

Hasonló vázát rendelhetsz, kattits ide

Ötlettár

Üvegfajták a rendeléshez

                        

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.