Barion Pixel
+

Ajándék ötletek esküvőre, házassági évfordulóra

AranyKarika2021-01-22egyediajándék, gravírozás, esküvő, házassági évforduló, ajándékozás, videó, gravírozás,egyediajándék,esküvőre,házassági évfordulóra,emlék,nászajándék,szerelmes, aranykarika, párosajándék, mit illik,

30_plakett

Ajándék ötletek esküvőre, házassági évfordulóra

MILYEN AZ A KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK, AMIVEL PÁRATLAN ÖRÖMÖT OKOZHATSZ A MEGISMÉTELHETETLEN AlKALOMRA?

Az esküvő a legjelesebb nap egy pár életében. Legtöbbjük manapság, hosszabb-rövidebb együttélés után köti össze az életét. Így a háztartásuk már teljes, mindennel felszerelt, bútoraik, dekorációik megvannak. Az esküvői meghívón éppen ezért ott a szövegben a kérés, hogy pénzt adjanak a vendégek, rokonok ajándékba, hiszen ebből ők a hiányzó dolgaikat majd megvehetik, így nem lesz két húsdaráló, két mosógép, amin aztán túl kellene adniuk.

Így a nászajándék legtöbb esetben a pénz lesz.

Téged is meghívtak egy esküvőre, és pénzt szánsz nászajándékba? Ugye nem borítékban adod át nekik?

Mi legyen a legjobb választás? Hogyan okozhatsz magadnak is örömöt egy jól választott dologgal, amibe a forintjaidat beleteheted?

Tedd emlékezetessé szeretteid esküvőjét gravírozott üveggel, közvetítsd az érzéseidet, üzenetedet egy szép díszüveggel, amire a jókívánságodat is rágravírozom. A pár neveivel, a meghívójukon olvasható idézettel egy üveg is dekorálható, kiegészítve ezt,  egy szép motívummal, exkluzív emléket adsz át.  Így ha a pénzt elköltik, a polcra, asztalra kirakott gravírozott díszüvegre pillantva, mindig eszükbe jutsz majd. Igazán nem nagy költség, mégis különleges és ünnephez, alkalomhoz illő.

Amikor megtaláltad a legmegfelelőbbnek vélt üveget, már örülsz, és alig várod, hogy odaadhasd. A csomagoláson töprengsz, izgulsz az átadás pillanatáig. Egészen addig tart ez a feszültség, de bármit is választottál, az igazán eltalált meglepetés mindig „mosolygaranciás”.

Mit ajánlok esküvőre?

Minden házaspár fogyaszt pezsgőt, nemcsak a házassági évfordulójukon, hanem akár a hétköznapokon is, így a páros pezsgős poharak, különféle mintával, nevekkel, dátummal, alkalmasak arra, hogy a nászajándékba szánt pénzt becsomagolva beléjük tedd.

Később ebből koccintani majd különleges élmény lesz, hiszen felidézi az ünnepet és emlékeztet rád is. Egy üveg pezsgő kíséretében, kisebb tálcára csomagolhatod, és büszkén adhatod át az ifjú párnak a nászajándékod.

A szerelem jelképe a szív, így egy szép mintával gravírozott szív alakú üvegpalack is kitűnő választás, bele nem tudod tenni a pénzt, de mellé igen. A palackba pedig önthetsz likőrt, tölthetsz cukorkákat.

    Boros poharak és palack, pl. a meghívón látható betűkkel és motívummal mutatós, és hasz

nos a nászajándékba szánt pénz mellé. Csodásan mutatnak egy króm tálcára rendezve. A csomagoláshoz videós segítséget is kapsz a termékeknél.

boros_szett

 

Pálinkás készlet arcképpel vagy virágos mintával.

eskvre

eskvre_plinks

Egy fedeles üveg fűszertartó is alkalmas arra, hogy a pénzt beletedd és hasznos is, hiszen dekorációnak és konyhai tárolónak is használhatja a pár.

fedeles

A fiatal pár hálaajándéka a vendégeknek, kedves apróság szokott lenni. Kedveskedhetnek, névre szóló poharakkal, dekoratív üveg plakettel is. A képen látható függőkre a pár nevei és a dátum került.

plakett

A szülők köszöntéséhez  is ajánlok egy szép darabot. Stifttel kitámasztható üveglapra orchidea és személyre szóló szöveg lett gravírozva. Természetesen kérésedre a minta és szöveg tetszőleges lehet, kívánságod szerint készítem el.

872563

Mit ajánlok házassági évfordulóra?

A házassági évforduló egy jeles nap minden évben a házaspárok életében.

Ilyenkor egy szép meglepetés, nagy örömöt okoz, akár egymásnak adják, akár a család ajándékozza meg a szülőket.

A kerek évfordulók az összes között a legjelesebbek, de a 25, 50 és a 60 mind közül kitűnik.

Amióta a gravírozással foglalkozom mindössze három olyan munkám akadt, ami 60. házassági évfordulóra készült. Sajnos ebből is látszik, hogy ezt a szép számot már nagyon kevesek tudják megünnepelni....

60

 Mit ajándékozz a párodnak, szüleidnek házassági évfordulóra?

Tedd emlékezetessé szüleid vagy a magad házassági évfordulóját egy gravírozott üveggel, közvetítsd a gondolatodat, érzéseidet, üzenetedet, egy plaketten, vázán, poháron, boros vagy pálinkás készleten, ledsorral megvilágított Szeretetfényen.

Bármit választasz, mindenhez olyan díszítést készítek, ami az adott mintához, üveg formájához a legjobban illik.

    A párodnak a pezsgős pohárpár kiváló választás, egy olyan motívummal, ami mindkettőtök számára egy közös eseményre, napra, pillanatra emlékeztet. Egy palack pezsgővel ajándékozd, így az ünnepen már ezekkel a poharakkal koccinthattok.

pezsgosok

    Ha kedvelitek a finom pálinkát, akkor egy páros arcképes palack, hozzá grappa kelyhekkel egyedi, különleges emlék lesz. Ha az ínyenceknek való, exkluzív megjelenésű, alul öblös, felül keskenyedő kelyhekből isszátok a pálinkát, akkor a felette keletkező illatfelhő nem illan el, hanem egyenesen az orrotokba jut.

Rendezd egy króm tálcára és csomagold celofánba. Nézd meg a videóban, hogy én hogyan csinálom.

                        

 

   Boros palack két pohárral, mintákkal vagy arcképekkel szintén alkalmas házassági évfordulóra. A pálinkás készlethez hasonlóan csomagolhatod be. A videón segítséget találsz ehhez.

 

                       

   Plakett, virágos mintával, idézettel vagy az egykori és a mostani arcképekkel egy teljes család ajándékaként is megállja a helyét.

arckepek

Nagyon szeretik az idősek a családfákat, bármilyen kivitelben. A falra tett vagy asztalon álló gravírozott családfás plaketten minden családtag jelképesen velük van, és mindig eszükbe juttok, ha rápillantanak.

50_re_talpas_plakett

    Egy szép gravírozott rózsa, liliom, orchidea, egy szép idézet, néhány sor jókívánság díszíthet egy mutatós, dekoratív vázát is, amire  még a dátum mellé a családtagok nevei is rákerülhetnek.

Különlegesek a páros, hullám alakú, egymásba hajló üvegek, amit a kedvesednek, férjednek, feleségednek ajándékozhatsz. Az a legjobb, ha a gravírozott motívum a két üvegen, együttesen adja ki a teljes képet.

hullmos_virgos_pros 50re_vaza

Ledes SZERETETLÁMPA a legújabb, legextrább gravírozott üvegem, amit erre az alkalomra is ajándékozhatsz. A minta itt is tetszőleges lehet. A ledsor színét is választhatod, kék, piros, zöld vagymelegfehér lehet.

csaldfa_figurs_prosan_ledes

Házassági évfordulóra leginkább a piros vagy melegfehér színt ajánlom. A piros a szeretet, szerelem színe, a melegfehér pedig elegáns, exkluzív erre az alkalomra.

Nézd meg a GALÉRIÁBAN, hogy mások mit találtak ki ezekre az alkalmakra és meríts ötletet belőlük.

Nincs már időd rendelni, megkéstél vele? Későn kaptad a meghívást az esküvőre, házassági évfordulóra?

Válassz a Webáruház termékeiből, és ha megvan a legjobb, amivel szívesen okoznál meglepetést, akkor a személyre szóló feliratot gratis kapod tőlem.

Tedd a terméket a kosaradba és a Megjegyzés rovatba írd be a kért szöveget.

Kívánom, hogy éppen olyan örömöd teljen neked is és az ünnepeltnek is majd az ajándékodban, mint amilyen örömmel én azt elkészítettem.

. Az ajándék vásárlással időt, energiát és pénzt szánsz a meglepetésedre. Éppen ezért a csomagolásukra is figyelj oda, hogy mutatós, alkalomhoz illő, emellett olcsó, kreatív és ízléses legyen.

A galéria mappájában sok ötletet találsz , nézz be és meríts belőlük tippeket.

Tíz év tapasztalatával bátran állítom, hogy tökéletes ajándék, az egyéni igények alapján, kézzel gravírozott üveg.

A SZAVAK NÉLKÜLMESÉLŐ ÜVEGEK, c. kiadványom egy kalauz, egy igényesen összeállított, sok képpel elkészített összefoglaló mindezekhez.

ajndkpdf

Megtudhatod belőle, hogy különböző alkalmakra, milyen üvegekre kérhetsz gravírozást. Ezentúl egy  ünnep előtt nem kell azon tűnődnöd, hogy mit ajándékozz, csak kinyitod a könyvet,  kiválasztasz egy alkalomhoz, ünnepelthez illő ötletet, írsz nekem és elkészítem számodra.

                                                

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal,

ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

 

RENDELÉSEDET ITT ADHATOD LE

 

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.