Barion Pixel
+

Állati jó meglepik, személyre szólóan...

AranyKarika2023-06-14állatos, egyediajándék, gravírozás, videó, állatos, kutyás, macskás, cicás, lovas, madaras, papagájos, pohár, üveg, gravírozott, személyes, személyre szóló, egyedi, ajándék, fotó után, fénykép

allati_jo_meglepik.jpg 

 Biztosan neked is vannak állatokat kedvelő rokonaid, barátaid, akiknek egy- egy szülinap előtt gondolkodtál már azon, hogy mit is vegyél, vigyél neki....

A kutya- cica, madár és lovak barátainak igazán nem nehéz ajándékot választani, hiszen rengeteg olyan ajándék kínálkozik, amin egy-egy állat képe látható.

Most mégis ajánlok egy olyan lehetőséget, amit szerintem érdemes bevetni, hiszen az eddigi tapasztalataim és visszajelzések azt igazolják, hogy siker koronázza. 

Kézi gravírozással a barátod, rokonod kedvenc állatkájának képét rá tudom gravírozni  neked egy üvegpalackra, pohárra, plakettre. A kis kedvenc fotója alapján elkészítem az örömteli ajándékot.

Biztos lehetsz benne, hogy amikor meglátja az ünnepelt, a meghatottság könnyeit látod majd a szemében.�

Az üvegekre egy alkalomhoz illő feliratot is kérhetsz.

Bármikor használja majd, vagy rápillant nemcsak  a kis kedvenc jut az eszébe, hanem az ajándékozó is, ott leszel vele mindig.

MIT KELL TENNED EHHEZ?

A honlapomon a  Megrendelőlapon a kedvenc kutya, cica esetleg ló vagy papagáj képét csatolhatod, a leírásban jelezheted, hogy milyen üvegre szeretnéd gravíroztatni a képet.

A gravírozással készült minták nem kopnak le az üveg felületéről, mosogathatók, a víz hatására elhalványulnak, de teljes száradás után kifehéredik.

Tervezd meg a saját kutyád, macskád képével gravírozott üveget, poharat és magadat is megajándékozhatod vele, örök emléked lesz az állatkádról.

      

Balatoni Barbara

2017.09.08 10:21:19

Kedves Klári !
Szeretném itt is megköszönni a közreműködésedet a meglepetés ajándékunkhoz . Sokat segítettél az ötleteiddel , csodaszép készlet készült általad ! Profi hozzáállás , kreatvitás és tökéletes kivitelezés ! Az öröm nem maradt el https://static.lapunk.hu/i/_m/5.gif Nagy sikere volt a szépséges lovas kancsónak és az egész szettnek ! További sikereket kívánok a munkádhoz ! Még biztosan less egy-két ötletem , amit szeretnék , hogy megvalósíts ! Csak ajánlani tudom a munkádat ! https://static.lapunk.hu/i/_m/5.gif

 

Van egy gyűjteményem a honlapon az eddig elkészült állatkás gravírozott üvegeimről.

Kattints a linkre!

 

Ebben a videóban ötleteket találsz állatbarátok ajándékához.


Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel,

rajta személyre szóló felirattal,

ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt,

amit a páratlan ajándékoddal okozol!

Üdvözlettel

HONLAP       WEBÁRUHÁZ 

Gravír-blog        Kreatív Sarok-blog

Facebook              Instagram

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.