Barion Pixel
+

Amit a gravírozott családfákról tudni érdemes

AranyKarika2021-01-22egyediajándék, családfa, gravírozás, ajándékozás, videó, gravírozott, egydeiajándék, családfa, születésnapra, házassági évfordulóra, plakett, váza, szeretetfény, üvegkép, személyreszóló,

Gravírozott családfát szeretnél?

Hogyan válaszz üveget hozzá?

csaladfa_1

"A kötelék, mely igaz családot összefűzi, nem a vér, hanem az egymás élete iránti tisztelet, s a benne lelt öröm."

Richard Bach

 Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy egy születésnapra az idősebbeknek nagyon kedvelt ajándék lett a családfa. A visszajelzések szerint nagy örömöt okoz a megrendelőnek és boldogan fogadják az ünnepeltek is.

kicsi_viragos_csaladfa.jpg

 

Kedves Klári!

A csomag időben megérkezett, nagyon köszönöm, nagyon szép munka. Köszönöm a gondos csomagolását. Remélem az ünnepeltnek is elnyeri tetszését. További szép munkákat és minden jót kívánok!

Üdvözlettel:
Kopcsa Józsefné

 

A kézzel gravírozott családfák, szeretetfák szépen mutatnak egy asztalra, polcra vagy falra helyezve. Bárhol is van, az biztos, hogy rápillantva mindig felidézi az ünnepet, a családtagokat,

az együtt töltött élményeket, eseményeket.

Ha születésnapja közeleg a nagymamának vagy nagypapának, dédinek, egy jól megtervezett, szépen kivitelezett üveglapra gravírozott szeretetfa, örömteli ajándéka lesz.

honlap galériájában található sok ötlet, ami segítségül szolgál, hogy elinduljatok a terv elkészítésében. Ha nő az ajándékozott, akkor válasszatok virágos, lepkés, madaras mintát, ha férfi, akkor a leveles, borostyános, szőlőfürtös mintát javaslom.

Ha tanácstalanok vagytok, küldjétek el nekem a családfa rajzát, egyszerű módon egy lapra lerajzolva, mailben átküldve.

Én készítek tervet, vagy adok tippeket, és ha összeáll, egy méretben megfelelő üvegre rágravírozom nektek.

A lehetséges megoldások az alábbiak lehetnek:

  1. VÁZA: ha szűk a család, és egy mamának, déd mamának kéritek, akkor ez jó ötlet lehet, hiszen egy szép virágcsokorral átadható.

 

  1. KITÁMASZTHATÓ PLAKETT: Az üveglap 23 magas és 18 cm széles, az egyik sarkában egy stifttel kitámasztható. Ezt a méretet is szűkebb családnak javasolnám.

  2.  

 

  1. LEDES PLAKETT: A ledes hangulatlámpa mérte szintén 23x 18 cm, így egy tágasabb család erre nem fér rá. Kb.10-12 fő. Kérhető, kék, zöld, piros leddel. Bővebben erről ezen a linken olvashatsz.

  2.  

 

  1. TALAPZATOS PLAKETT: Egy 23x 18 cm álló résszel, egy talapzattal rendelkező üveg plakett, ami egy 10-12 fős családig elegendő.

  2.  

 

  1. KERETEZETT üvegkép: Ennek mérte lehet nagyobb is, A4 vagy ennél nagyobb. Fekvő és álló formában is lehet kérni. Nagyobb családfa szépen kidolgozható erre. Az üveglap mögé, zöld, bordó, kék vagy fekete karton kérhető. Ezeken a színeken szépen kiemelkedik a fehér gravírozott minta.

  2.  

 

  1. GIGA talapzatos plakett: A4 méretű állórésszel és egy talp résszel rendelkezik, egy cm vastag üvegből készül. Kissé zöldes színt mutat. Erre is kivitelezhető egy nagyobb, népesebb família.

 

A családfáknak nincs fix ára, hiszen mindegyik más mintával, nagyságban, kérés szerint készül. Irányárakat a honlapon erre a fülre kattintva találsz. Amikor egy elképzelést megírsz, én adok árajánlatot. Amennyiben megfelel, kitöltöd a megrendelőlapot (ha még nem történt meg), megírom a számlaszámot, majd az átutalás után a plakettet elkészítem és a kért időre postázom. Erről a posta értesítést küld.

 Nézd meg a Képtárban az eddig elkészült gravírozott családfákat. Nyitott vagyok mindenre, így ha van másfajta kérésed, elképzelésed, írd meg és igyekszem megvalósítani azt.

 

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal, ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

 

RENDELEK

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.