Barion Pixel
+

Angyalka varrása - Karácsonyi lakásdekoráció, fenyőfadísz

AranyKarika2022-12-09karácsony, lakásdekoráció, aranykarikakreatívsarok, egyediajándék, így csinálom, nőknek, karácsony, lakásdekoráció, aranykarikakreatívsarok, egyediajándék, így csinálom, nőknek,

Angyalka varrása "jojóból" lépésről-lépésre

angyalkk

Közeledik az év legszebb ünnepe, a Karácsony. Ilyenkor nemcsak a lelkünket , szívünket öltöztetjük ünneplőbe, hanem a lakásunkat irodánkat, szobánkat is ünnepi hangulatba hozzuk.

Most egy könnyen elkészíthető apróságot hoztam neked, ami fenyőfadísz, lakásdekoráció és ajándék is lehet.

 Ajándékozd  a barátnődnek, kolléganődnek, ismerősödnek. Ültesd el a szereteted, emlékezzen rád évről évre amikor újra és újra előveszi....

Mivel szeretek a barátaimnak, ismerőseimnek apróságokkal kedveskedni az ünnep tájékán, így ötletekután ekresgéltem. Találtam egy nagyon egyszerűen elkészíthető angyalkákat , nem kell hozzá más, csak némi anyag maradék, cérna, gomb, gyöngy. Kézzel el lehet készíteni, nem kell hozzá varrógép.

Legelőször vékony selyem anyagból kivágtam 15 cm átmérőjű köröket. Javaslom, hogy minél vékonyabb anyagból varrd, mert így lesz igazán szép.

le_fel

A szélét körbevarrtam le-fel fércelő öltéssel, ezután összeráncoltam. Így kaptam egy "jojót".

sszehzva

A közepére alulvarrós díszgombot varrtam.  Ezután fehér selyemből ugyanígy elkéstettem egy jojót, majd középen le fel öltéssel összehúztam levarrtam. Ez lesz az angyalka szárnya.

szrny

Ez után a kettőt összevarrtam úgy, hogy a fehér szárnyacska félig kilátszódjon.

Egy kisebb gombot rávarrtam fejnek, a lyukakhoz fogtam egy -egy szem fekete kásagyöngyöt.

angyalkk1

Aranyszínű horgolócérnából a felfüggesztéshez, akasztót kötöttem a feje alá.

Flitteres körömlakkal kicsi koronát festettem nekik. Máris készen van a kedves, mutatós karácsonyi apróság.

jojk

Szeretném, ha te is éreznéd az alkotás örömét, ha boldogan, elégedetten állnál fel a varrógép mellől és a kész munkákkal díszítenéd a lakásodat, irodádat, vagy azok egyikével ajándékoznád meg a barátnődet, ismerősödet.

„ A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”

Antoine de Saint – Exupéry

 Ehhez nem kell más, mint egy kis kreativitás, alkotói vágy, némi varrni tudás, varrógép, tű, cérna, olló, piros, zöld anyagmaradékok,dekorfilc, némi gyöngy.

 

Ajándékozz, legyen mások öröme a te örömöd is!

Boldog Karácsonyt kívánok!

20143

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.