Barion Pixel
+

Az alkotás az én kikapcsolódásom és boldogságforrásom

AranyKarika2024-02-05AranyKarika, aranykarikakreatívsarok, boszorkánybaba, csipkeóra, egyediajándék, kézművesség, kötés-horgolás, lakásdekoráció, nőknek, AranyKarika, aranykarikakreatívsarok, boszorkánybaba, csipkeóra, egyediajándék, kézművesség, kötés, horgolás, lakásdekoráció, nőknek,

az_alkots_az_n_kikapcsoldsom_s_boldogsgforrsom

Az alkotás az én kikapcsolódásom és boldogságforrásom

Nemcsak a munkám, a kézi üveg gravírozás, de a szabadidőm legnagyobb részét is az alkotás tölti ki, hiszen semmi más nem tud annyira boldoggá tenni, mint egy-egy saját terveim szerint elkészített darab megszületése. Az alkotás számomra nem csak hobbi, hanem egyfajta terápia is, melynek segítségével kiélhetem a kreativitásomat.

Az egyik legnagyobb szenvedélyem a kötés. Imádok különböző mintákat és fonalakat kipróbálni, kombinálni, figyelni, ahogy a tű és a fonal csodálatos mintákat hoz létre. Legyen szó pulóverekről, sálakról vagy kiegészítőkről, mindig izgalommal tölt el, hogy saját tervem alapján készíthetek valami újat és egyedülit.

A horgolást is kedvelem, de a kötőtűnél kevesebbszer veszem a kezembe a horgolótűt, pedig olyan érzést ad, mintha varázsolnék. Csodaszép mintákat lehet létrehozni ezzel a technikával is.

A varrogatás ugyancsak elengedhetetlen része a kreatív kibontakozásomnak. Huszonnyolc évig női szabóként tevékenykedtem így a varrás szeretete megmaradt, és egy-egy szép anyagdarab alkotásra ösztönöz.

Az alkotásban számomra nemcsak a végeredmény a lényeg, hanem maga a folyamat is. A csendes pillanatokban, amikor a minták kötésére, horgolására figyelek, egyfajta meditatív állapotba kerülök, és minden mást kizárok magam körül. A tervezés folyamata pedig szabadságot ad, hiszen csak a saját elképzeléseimnek kell megfelelnem.

A saját terveim alapján készített alkotások egy kis darabot adnak a személyiségemből. Az új projektek megálmodása, a tervezés részleteinek kidolgozása és végül a végeredmény létrehozása mind-mind hihetetlenül inspiráló és örömteli számomra.

Ezek az elkészült darabok különlegessé és egyedivé teszik a ruhatáramat, és büszkén viselem őket. Az értékesítésre készített munkáimat a webáruházban megtalálod, bízom benne, hogy a megvásárolt munkáimmal másoknak is örömöt szerezhetek, boldoggá tehetem a mindennapjaikat.

Íme  egy videó a horgolt falióráimról, melyeket a webáruházban megvásárolhatsz.

                                            

                                           

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.