Barion Pixel
+

BOLYGÓ CSILLA - szerencsehozó, boszorkánybaba története

AranyKarika2021-03-18boszorkánybaba, viccesajándék, egyediajándék, mese, lakásdekoráció, születésnap, lánybúcsú, nőknek, mese, vicces, boszorkánybaba, lakásdekoráció, kabala, egyedi,

BOLYGÓ CSILLA története

MESE

bolygkicsi

Az éjszaka beállta előtt valami halk surrogás zavarta meg az erdő közeli csendet. A boszorkány – tanya felett, a sötétedő égbolton egy sejtelmes alak, valami hosszú seprűszerű járgányon, egyre kisebb és kisebb köröket leírva körözött, majd egyre lejjebb és lejjebb szállt, mígnem leparkolt a bejárat előtt.


cicas_2.jpg

 

Seprűjét az ajtó mellé támasztotta és benyitott a kis lak ajtaján. Odabenn csak egyetlen alakot talált a sparhelt mellett sepregetni. Cicás Cecília volt az aki, kedvenc macskájával nemrég itt vert tanyát. Boszorkányokhoz méltó köszöntéssel üdvözölték egymást majd leültek egy lócára és Bolygó Csilla mesélni kezdett magáról


Nemrég egy ringyes-rongyos zsák alján kutatva, egy varrónő kiválasztotta ezt a csillagos anyagot, hozzáfogott egy darabka fehéret, feketét és kirakta az asztalára. Fogta a legnagyobb ollóját és különböző formákat kezdett vagdosni belőlük. Egy zakatoló masinával egymáshoz varrta őket, aztán puha, simogató anyaggal kitömte őket. Egy hegyes tűvel, kézzel is varrogatta.

Képzeld egyszer csak megszülettem, fél méter nagy lettem, fonalból nőtt az ősz hajam, és mivel kaptam egy seprűt, így messzire lovagolhatok. A Bolygó Csilla nevet kaptam. Azt mondta, hogy így néznek ki a jól öltözött boszorkányok és vannak akik szeretik ha a lakásukat ilyen seprűn ülő asszonyságok figyelik. Mindjárt kötött a sapkámra egy darab fonalat, mondván, hogy ennél fogva felakaszthatnak majd a legmegfelelőbb helyre, ahonnan a munkámat végezhetem. Kaptam szemüveget is, amivel jó messzire ellátok majd.
Mikor mindennel elkészült,útba igazított, elmagyarázta, hogy hogyan találok a Boszi-tanyára, és lelkemre kötötte, hogy a legjobb gazdát válasszam magamnak majd a jelentkezők közül, olyat aki a szeretetével megérdemli, hogy méltó házőrzője legyek.



Most hát itt vagyok és várom, hogy valaki bekopogjon értem, rám mosolyogjon és engem Bolygó Csillát, a boszorkány babát válasszon, és kabalája, kedvenc figurája lehessek a lakásában.

Időközben megtalálta gazdáját, küszöni szépen, jól van!

A vicces szerencsehozó boszorkánybabáimat a WEbáruházban találod. Nincs két egyforma, valamennyi egyedi tervezésű.

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.