Barion Pixel
+

Családfás üvegváza a nagyi születésnapjára?

AranyKarika2022-07-03családfa, üvegváza, egyediajándék, egyediajándék, családfa,váza, nagymamának,születésnap, szíves, virágos,

A Nagyi, mindig boldogságot hoz a családnak, nagyszerű humorérzékkel és életszeretetével, odafigyelésével, gondoskodásával. Hálánk jeléül egy-egy  ünnep alkalmából igyekszünk neki örömöt okozni egy különleges ajándékkal. A sok lehetőség közül, exkluzív, személyre szabható lehetőséget mutatok meg. Gravírozott családfás vázákat, mert igen, lehet ilyet is rendelni, hogy a nagyi ha rápillant mindig eszébe jusson a szeretett családja.

A képken látható, egyedi, családfás,  személyre szabott gravírozott üvegvázákkal lepték meg a megrendelőim születésnapjukat ünneplő nagymamájukat. Kiválasztották a családfás lehetőséget, a különleges alakú, elegáns formájú üvegvázát és a többiről én gondoskodtam.

csavart_vza3

A megrendelőim emailben elküldött tervezete, leírása alapján, a vázákra virágokból, szívekből terveztem meg a családfákat, és ezt gravíroztam az üvegvázák felületére, szabad kézzel. A virágokba, szvecskékbe kerültek a  családtagok nevei.

A gravírozás nem kopik le az üveg felületéről, mosogatható. A  vázák 25 cm magasak, stabiakl, egy nagyobb csokrot bátran beletehetünk.

Ha a tökéletes, különleges ajándékot szeretnél a nagymamádnak, néhány dolgot szem előtt kell tartanod. Természetesen az első és legfontosabb szempont az, hogy a nagymamád mit értékel a legjobban. Ha ő egy olyan ember, aki minden nap virágokkal körülvéve tölti az idejét, akkor ezt figyelembe véve, érdemes olyan ajándékot választani, amely virágokkal kapcsolatos.

csaladaf1

Miután kitaláltad, hogy milyen ajándékot venne szívesen a nagymamád, a következő lépés az, hogy megtalálod a számára tökéletes virágot. Ez ismét egy személyes döntés, amely nagymamád egyéni ízlésétől  függ. Néhány alapelemet azonban érdemes szem előtt tartani: az évszak, a hangulat és az alkalom.

 

Végül mindig fontos, hogy az ajándékokat személyre szabjuk azoknak az embereknek, akiknek szánjuk. Ez különösen igaz a nagymamának adott ajándékokra. Legyen szó feliratozásról vagy különleges dizájnról, mindig különleges és emlékezetes egy olyan ajándékot kapni, amely kifejezetten neki készült. Éppen ezért a gravírozott, családfás üvegváza tökéletes személyre szabott ajándék a nagymamának. Nemcsak azt mutatja meg neki, hogy mennyire törődsz vele, de gyönyörű emléket is ad mindazoknak a csodálatos emlékeknek, amelyeket közösen éltetek meg.

csladfasvaza2

Ha szeretnél hasonló, egyedi tervezésű családfás üvegvázát ajándékozni nagyszüleidnek, akkor ezen az elérhetőségen vedd fel velem a kapcsolatot. Küld el tevezetet, adok tippeket, hogy a te nagyszülődnek is egy igazán exkluzív ajándék készülhessen el.

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.