Barion Pixel
+

Csipkeóra - Az emlék kötelez

AranyKarika2022-12-04csipkeóra, aranykarikakreatívsarok, horgolás, anyák napja, csipkeóra, aranykarikakreatívsarok, horgolás, anyák napja,

cspkerk_kp_blogba

Az emlék kötelez…
 

Egy összeöltögetett csipkefüggönnyel kezdődött…

Örök szöszmötölő vagyok. Az alkotás vágya gyermekkoromban kezdődött, amikor magamnak készítettem a babaszobát karton dobozból. Anyukámat sokszor láttam horgolni, hímezni, géppel varrni, így ebben a kézimunkázós légkörben cseperedtem.

Nemrég a műhelyemet új helyre költöztettem és függöny után keresgéltem a lakásban. Végül anyukámnál akadtam rá egy csomó csipke terítőre . Mivel én azt tartom, hogy az emlék kötelez, így addig törpöltem, míg kitaláltam, hogyan menthetem át őket mostani használatra. Igaz, hogy az idő vasfoga már egy kicsit „ megrágta” de némi javítgatás után összeállítottam belőlük egy kis függönyt a műhelyem ablakára.

Hogy miért mesélem el ezt neked?

Mert a gondolatmenet folytatódott és ezáltal  létrejött egy elképzelésem, ami kifejezetten a nagymamákra, anyukákra, olyan hölgyekre  hangolódott, akik szeretik maguk körül a kézzel készült darabokat a horgolt szépségeket.

A nagymamák, anyukák  mindenképpen a legvarázslatosabb ajándékot érdemlik. Nekik gondoltam ki és alkottam meg a  személyre szabható CSIPKEÓRÁT,  ami kiváló ajándék egy olyan nagyinak, anyukának, dédinek aki szereti, csodálja a horgolt alkotásokat és szívesen díszíti vele a lakását, akik látják egy ilyen ajándékban  a szívet, a szeretetet amivel készült,és amivel ajándékozták és  nagy becsben tartják őket.

A horgolt Csipkeóra -Falióra egy különleges és egyedi ajándék, amely tökéletes választás  a kézimunka szerelmeseinek. A horgolt csipke terítő egy kerek fa lapra van ragasztva, a közepén egy óraszerkezet található, amely szépen illeszkedik a terítő mintájához. A csipkés falióra kiegészíthető egy kicsi fa táblácskával, amelyre személyre szóló feliratot lehet kérni. Ezt pirográffal készítem el .Ez a lehetőség nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy rövid, egyedi üzenetet vagy személyes üdvözlést helyezzünk el az ajándékban, így még személyesebbé téve azt.

Ez a termék tökéletes választás születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy anyák napjára. A Csipkeóra- Falióra nem csak praktikus, de dekoratív is, így minden nő örömét leli majd benne. Ez a falióra azért is különleges, mert a kézimunkát kedvelők is nagy örömmel fogadják, hiszen egyedi és művészi értékeket képvisel.

Többféle minta közül lehet választani a Csipkeórákat, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és stílusának megfelelőt. A fa lap és az óraszerkezet minőségi anyagokból készültek, így garantáltan hosszú élettartamot biztosítanak.

Összességében a horgolt Csipkeóra- Falióra egy egyedi és különleges ajándék, amelynek elegáns megjelenése és személyre szóló felirata által biztosan mosolyt csal majd az ajándékozott arcára. Ez a falióra praktikus és dekoratív, így minden nő örömmel fogja használni és bemutatni otthonában. Egy ilyen ajándék garantáltan kifejezi a gondoskodást és szeretetet, amit az ajándékozott felé érzünk.

 

A megvásárolható darabokat a  CSIPKEÓRÁK mappában találod a webáruházban.

                                                   

                         bks_erd_1_csipkera

BÉKÉS ERDŐ

aranyl_nap_csipkera-1

ARANYLÓ NAP

bzavirg_csipkera_1.

BÚZAVIRÁG

mosolyg_dlia-csipkera-horgolt_falira.jpg_1

MOSOLYGÓ DÁLIA

nyugvnapfny_csipkera-1

NYUGVÓ NAPFÉNY

romantikus_lom-csipkera-horgolt_falira_1

ROMANTIKUS ÁLOM

szl_erd_1_csipkera

ŐSZÜLŐ ERDŐ

tavaszi_rt-csipkera-horgolt_falira_2

TAVASZI RÉT

varzslatos_gbolr_csipkera

VARÁZSLATOS ÉGBOLT

 

AranyKarika Kreatív Sarok c. blogomban varrással, kötéssel, horgolással, gravírozással  és egyéb kreatív dolgokkal kapcsolatos cikkeket, letölthető mintákat, videókat találsz.

Kattints ide érte.

 

20143

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.