Barion Pixel
+

Egy különleges üvegváza története - orgonás váza, ami örökre megőrzi az emlékeket

AranyKarika2024-01-11ajándékozás, egyediajándék, gravírozás, így csinálom, nőknek, üvegváza, nyugdíjas búcsúztató, videó, ajándékozás, egyediajándék, gravírozás, így csinálom, nőknek, üvegváza, orgonás, nyugdíjas, virágos, személyes,

Egy különleges üvegváza története

- orgonás váza, ami örökre megőrzi az emlékeket

egy_klnleges_vegvza_trtnete

Kedves Olvasók!

Ma egy különleges témával készültem nektek, ami garantáltan mosolyt csal majd az arcotokra.

A történet főszereplője egy meseszép üvegváza, ami személyre szólóan készült egy nyugdíjas búcsúztatóra. De ne gondoljátok, hogy csak egy sima üvegváza lenne! Ez a váza valódi műalkotás, amelynek nem csak a formája, de a díszítése is lenyűgöző.

Ha rápillantunk, azonnal meglátjuk az orgonás mintát. Az orgona mindig is kiemelkedő szerepet töltött be annak a kolléganőnek az életében, aki ezt a vázát emlékül megkapta. Mivel a munkatársak tudták, hogy ez a kedvenc virága, úgy döntöttek, hogy az ajándékon a névsor mellé ezt a szép virágot is megjeleníttetik. Így minden egyes alkalommal, amikor ránéz majd az üvegvázára, azonnal visszarepül az időben, és elmerenghet a velük töltött boldog pillanatokon.

Amikor a megrendelőlapot megkaptam, nagyon megörültem, hiszen az ilyen és ehhez hasonló munkákat szeretem a legjobban, ezekben nagyon el tudok mélyülni, igazi flow élményt nyújt. Kerestem egy képet az orgona gravírozásához, a névsor és a felirat pedig adott volt. Maga a váza 26 cm magas és szép íves, könnyű volt a mintát rágravírozni.

Ez az üvegváza igazán különleges ajándék lett, hiszen személyre szóló. Nem csak a gyönyörű, gravírozott orgona miatt, hanem mert mindazok a nevek, amik rajta vannak, mind olyan embereké, akikkel nap, mint nap együtt dolgozott. Akikkel megosztotta a munka örömét és a nehézségeket is. Akik soha nem hagyták el, akikkel a legszürkébb hétköznapokon is együtt nevetett.

orgons_vza_2

Ez a váza egy tartós emlék arról, hogy soha nem szabad elfelejtenünk azokat az embereket, akik fontosak voltak az életünkben, és akik nélkül nem lettünk volna azok, akik most vagyunk. Egyetlen pillantás rá, és hálával töltődik fel a szív, hogy részese lehett ennek a csodálatos közösségnek.

Remélem, hogy ez a történet inspirációul szolgál majd egy ilyen különleges ajándék rendeléséhez neked is. Mindenki megérdemel egy olyan tárgyat, amely mindig emlékezteti a szeretteire és a boldog pillanatokra.

Hasonló vázát erre a linkre kattintva rendelhetsz.

Köszönöm, hogy olvastátok! Legyetek boldogok minden nap!

A vázát így csináltam :)

                     

 

Szeretettel, AranyKarika

20143

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.