Barion Pixel
+

Egy megható pillanat

AranyKarika2023-11-16céges, egyediajándék, gravírozás, születésnap, szeretetfény, videó, céges, egyediajándék, gravírozás, születésnap, szeretetfény, virágos, zöld, ledes, ajándékötlet, ajándékozás,

egy_meghatdott_pillanat

Egy októberi reggelre virradt az a nap, amikor a kis iroda munkatársai nagy izgalommal kezdték tervezni főnökük, Anna, 50. születésnapját. Anna az a típusú vezető volt, aki nem csak egy főnök, hanem egy igazi barát is. Mindig résen volt, ha valaki segítségre szorult, és mindig bíztatást adott a kitűzött célokhoz.

Az egyik munkatárs, Kata, különösen közel érezte magát Anna szívéhez. Kata a tervezéseivel és kreativitásával mindig elkápráztatta a csapatot. Így amikor gondolkodni kezdett az ajándékon, rögtön tudta, hogy valami igazán különlegesre van szükségük.

Egyedi ajándék után kutatva, ráakadt AranyKarika oldalára, aki különleges, gravírozott üvegképeket is készít. Ez lesz az ideális ajándék gondolta. Rögtön eltervezett egyet Anna kedvenc virágával.
Kata és a csapat nem elégedett meg kizárólag a virág megjelenítésével. Az üveglap aljára egy személyes jókívánságot is gravíroztattak. Így, amikor Anna ránéz majd az ajándékképre, mindig emlékeztetni fogja arra, hogy a munkatársak mennyire szeretik.

A 50. születésnap reggelén Kata bontogatta az ajándék dobozát. Munkatársai izgatottan várakoztak körülötte. Amikor Anna meglátta a képet, könnyek szöktek a szemébe. Nemcsak a szépségétől volt meghatódva, de a gratulációt és szeretetet is érezte belőle.
A gravírozott mintázatot, alulról egy zöld ledfény világította meg. Amikor az éjszaka beköszönt majd, és Anna egyedül marad a szobájában, abban gyönyörködhet, hogy az üvegképen megjelenő virág milyen szépen világít a zöld fénnyel.

20231025_101820_1


Az ajándék megvilágított üveglapja jelképezte, azt a kapcsolatot, amit Anna kialakított a munkatársaival, felidézte az együtt töltött időt, a közös küzdelmeket és sikereket is.

A konkrét kérés így hangzott:

Nagyjából a képen látható elrendezéssel szeretném a neveket. Négy bolt dolgozói, boltonként 2-2 fő "&" jellel a nevek között, így elkülönítve valamennyire. Az egyik különálló kis levélen a beugrós (Niki), a másikon pedig az üzletvezető (Zsuzsi). A köszöntő szöveg pedig (természetesen valami szebb betűtípussal) a következő:
Mindnyájunktól sok szeretettel 50. születésnapodra

Küldtek hozzá egy képet is, amire a feliratot előre beleírták.

grav_2.00

 

Az üveglap gravírozása közben készítettem egy videót is, ha van kedved tarts velem és kukkants be a kulisszák mögé.

 

                   

portr

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.