Barion Pixel
+

Egy szemkápráztató divatkiegészítőt horgoltam

AranyKarika2023-12-16aranykarikakreatívsarok, kézművesség, nőknek, kötés-horgolás, kötés, horgolás, fonal, hobbi, énidő, szabadidő, kretivitás, élmény, öröm, pávás, pávafarok, válltáska, vidám,, színes, táska, tarisznya, divat,

egy_szemkprztat_divat_kiegsztt_horgoltam

( megvásárolhatod a webshopban)

Ma egy rendkívül vidám és hangulatos blogbejegyzéssel jelentkezem, amiben arról fogok mesélni nektek, hogy mennyire szeretek a szabadidőmben horgolni, és mennyire hasznosan tudom eltölteni az időmet ezzel a kreatív tevékenységgel.

 Ezúttal egy gyönyörű pávafarok mintás válltáskát horgoltam, amiről azt gondolom,hogy bárki vásárolja meg magának, bűszkén hordja majd és irígy pillantásokat fog bezsebelni…

Először is, hadd meséljek nektek arról, hogy miért is szeretem annyira a horgolást. Egyrészt, nagyon pihentető és nyugtató tevékenység számomra. Amikor a kezemben tartom a horgolótűt és a színes fonalakat, egyszerűen el tudok merülni a saját világomban, és minden más probléma eltűnik a fejemből. Ezen kívül, imádom kifejezni a kreativitásomat ezzel a kézimunkával is. A horgolás során számtalan lehetőség van arra, hogy a saját stílusomat és egyéniségemet vigyem bele a készített darabokba.

A most elkészült pávafarok mintás válltáska pedig tényleg igazi szemkápráztató darab lett. A választott színek nagyon jól harmonizálnak egymással, és a minta olyan élettel teli és vidám, hogy ha csak ránézünk mosolyra húzódik a szánk. Ez a táska még a legszürkébb és legunalmasabb ruhadarabot is feldobja, és azonnal egy vidám, trendi megjelenést kölcsönöz viselőjének.

p

Nem titkolt szándékom, hogy ezt a csodás válltáskát a webáruházamban is elérhetővé tegyem, mert hiszek abban, hogy a szép dolgokat másokkal is meg kell osztani. Szeretném, ha mások is örömüket lelnék ebben a darabban, és viselhessék egy kis boldogságot és önbizalmat sugárzó kiegészítőként.

Szóval kedves olvasóim, így telt az elmúlt időszakom, hogy kézzel horgoltam és alkottam. És fantasztikusan érzem magam tőle! A pávafarok mintás válltáska pedig igazi remekmű lett.

kk_beleseje

Remélem, hogy történetemből te is kedvet kaptál a horgoláshoz, az alkotáshoz. Mert valóban, ez az egyik legjobb módja annak, hogy hasznosan és vidáman töltsük az időnket!

A táska LillaBjorn mintája alapján készült.

Szeretettel

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.