Barion Pixel
+

Egy tetkós váza monológja

AranyKarika2021-01-23egyediajándék, gravírozás, üvegváza, születésnap, így csinálom, gravírozott, üvegváza, gravírozás, üveggravírozás, egyediajándék, ajándékötlet, így csinálom, születésnapra, csavart,

egy_tetks_vza_monolgja

Vajon mit érezhet egy váza, amikor egy szülinapra készülve tetoválják?

-Húú, de jól érzem magam!  Nemrég egy csupasz váza voltam, igaz, hogy kilógtam a sorból, mert én egy kicsit be vagyok csavarodva, de most!!! Most teljesen újjászülettem.Tudod hogyan történt? 

-Felfektettek egy asztalra, és össze- vissza masszíroztak valami körbe-körbe forgó géppel. A bizsergető érzés közben, néha egy kis vizet is kaptam, aztán mikor teljesen elkészültem letörölgették rólam a verejtéket, és mikor kinyitottam a szemem elámultam az új tetkómtól. Ott álltam egy csodaszép szál rózsával az oldalamon!

Valami feliratot is kaptam, de , hogy miért azt nem sejtettem.

Képzeljétek, ami ezután történt az egy rémálom... úgy betekertek három rétegű műanyagba, amin buborékok voltak, hogy levegőt sem kaptam. Aztán egy óriási dobozba raktak, és alattam, mellettem, felettem mindenütt egy halom papírgalacsin társaságában rám ragasztották a doboz fedelét.

Na ezután, ne tudd meg, hogy mennyit izgultam a vak sötétben.... beadtak egy postahivatalba, ahonnan egy rázkódós autóval utaztam, majd kivettek, futószalagra dobtak, megint egy autóba raktak és egy teljes éjszakára magara hagytak... reggel arra ébredtem, hogy elindult velem a járgány majd egyszer csak megállt, zajt hallottam körülöttem, majd kiemelték a dobozom és izgatott hangokat halottam magam körül.

- Nyisd már ki, had lássam!

-Várj, itt még fogja a ragasztó, és nagyon be van bugyolálva! Mit fogok ennyi papírral és ezzel a hatalmas dobozzal kezdeni?

-Na , itt van! De gyönyörű lett! ....

Végre levegőhöz jutottam....

Úgy forgattak, simogattak mint egy hímes tojást és még le is fotóztak! És a sok fülig száj!? Bizony ám, én lettem a nap sztárja! És megnyugtattak, hogy még egy picit várnom kell, mert nem ők az igazi gazdáim, de nemsokára megismerhetem.

Úgy örülök, hogy ennyi mosolyt kapok, és annak leginkább, hogy nagy becsben tartanak, mert aki azt akarta , hogy megszülessek, az most itt toporog körülettem és bennem gyönyörködik, akinek meg szánja, annak meg én leszek a szülinapi meglepetése. Biztosan egy előkelő helyet kapok a lakásában, én pedig hálából mindig emlékeztetni fogom majd az ünnepre és arra is aki neki ajándékozott engem.

rozsas_csavart.jpg

rozsas_csavart_1.jpg

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal, ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

 

Gravírozott vázák galériája

RENDELÉS LEADÁSA

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.