Barion Pixel
+

Életre szóló emlék

AranyKarika2023-11-16állatos, egyediajándék, pálinkás, gravírozás, születésnap, vadas, készlet, videó, állatos, egyediajándék, pálinkás, vadas, gravírozás, születésnap, vadásznak, készlet,

letre_szl_emlk

Egyszer volt, hol nem volt, élt egy férfi, aki mindennél jobban imádta a természetet. Szenvedélyesen rajongott a vadakért, szerette a vadászatot, no és a finom házi pálinkát is szívesen kortyolgatta barátai körében.Minden szabadidejét vidéki kis házában töltötte, ahol a gyönyörű erdőkben barangolva mérhetetlen energiával töltődött fel.

Közeledett a férfi 50. születésnapja, ami nagy eseménynek számított mind az ő számára, mind pedig a szerettei körében. Barátai és családtagjai már hetekkel a jeles nap előtt állandóan találgatták, hogy mivel lephetnék meg a vadakat imádó férfit. Végül elhatározták, hogy egyedi és személyes ajándékkal lepik meg, ami tökéletesen kifejezi szeretetüket és figyelmüket, valamint szimbolizálja a hobbiját is.

Egyik rokona ráakadt az interneten egy  ügyes kezű üveggravírozóra, AranyKarikára és látva annak munkáit, egyből világossá vált számára, hogy nem kell keresgélnie tovább. Úgy döntött, hogy a férfi kedvenceivel, a vadakkal díszíttet, gravíroztat be egy szép pálinkás készletet, ami a család szeretetét, tiszteletét jelképezi, tökéletes szimbóluma lesz az odafigyelésnek.

A család nagyon izgatottan várta az ünnepet, alig várták, hogy a szép készletet átadhassák.

vadas

Elérkezett a nagy nap, a férfi boldogan fogadta a gravírozott üvegeket, s mikor a kezével végigsimította a csiszolt mintákat, érezte, hogy ez az ajándék több mint pusztán egy ajándéktárgy. Ebben az ajándékban benne rejlik a  barátai szeretete, saját természet iránti tisztelete és a vadászatokon szerzett emlékei is.

Innentől kezdve a gravírozott vadas, pálinkás készlet nagy becsben lett tartva, hiszen egy életre szóló emlék lett. Minden alkalommal, amikor a kezébe vette egy –egy darabját, szinte érezte az erdők illatát és a felidéződött benne a vadászatok során megélt izgalom is.

A videóban megnézheted, hogy hogyan készültek a vadas minták az üvegekre

Hasonló rendelése itt:

 

                         

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.