Barion Pixel
+

Erika emlékezetes ajándéka- arcképes,kutyás, gravírozott plakett

AranyKarika2024-03-06ajándékozás, állatos, arcképes, egyediajándék, gravírozás, születésnap, üvegplakett, videó, ajándékozás, állatos, arcképes, egyediajándék, gravírozás, születésnap, üvegplakett, videó, kutyás,


Erika emlékezetes ajándéka - csodálatos, fotó után gravírozott üveg plakett

Erika mindig is nagy figyelmet fordított arra, hogy a szeretteinek a legmegfelelőbb ajándékot válassza. Ezúttal a párja születésnapjára készült valami különlegessel, ami örömet szerezhet neki nap, mint nap.

A párjának van három kutyája, akik mindig is fontos szerepet játszottak az életében. Ahogy belép az ajtón, mindig a hűséges négylábúak fogadják, akik boldogságot és vidámságot hoznak az otthonába. Erika tudta, hogy valami olyat kell találnia, ami emlékezteti a férfit ezekre a boldog pillanatokra.

Egy nap rábukkant az AranyKarika nevű kézi gravírozóra, aki lenyűgöző munkájáról volt híres. Erika egy fotót küldött neki a férfiről és a három kutyáról, és megkérte őt egy egyedi üveg plakett begravírozására. Az eredmény lenyűgöző lett - a három kutyus és a szerelme gravírozott képe, egy csodás plakettet díszített.

Az ajándék hatalmas meglepetés volt a párja számára. A plakett azóta is méltó helyen díszeleg a nappaliban, mindig emlékezteti a kutyáival töltött közös pillanatokra és a szeretetre, amit egymás iránt éreznek.

Erika boldogan látta, hogy megtalálta a tökéletes ajándékot szerelmének.  AranyKarika mesteri munkája és az egyedi ajándék hosszú évekig örömet fog szerezni nekik, emlékeztetve őket az ünnepre és a három hűséges kutyusra.

Az üveg plakett 23x 18 cm nagyságú, egy kis üveg támasztékkal polcra, asztalra állítható. A hátoldalára színes kartont is fel lehet tenni, így a fehér gravírozás még jobban érvényesül az üveg felületen.

Hasonló rendelhető, ezt a honlapon: http://aranykarikagravir.hu oldalon a RENDELÉS fülre kattintva a megrendelő űrlapot kitöltve tudod megtenni.             

-------------

                                          

 

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.