Barion Pixel
+

GYAKORI KÉRDÉSEK 11. - Hogyan válasszam ki az üveget a megrendelésemhez? Milyen üvegre kérhetem?

AranyKarika2023-02-07hogyan, gyakori kérdések-GYIK, milyen, üveg, hogyan, rendelés,

gyakori11

 

Hogyan válasszam ki az üveget a megrendelésemhez?

Milyen üvegre kérhetem?

Általánosságban elmondható, hogy a  https://aranykarikagravir.hu oldalon látható összes üveget tudom biztosítani a rendelésekhez. 

Javaslom, hogy töltsd le a NAGY AJÁNDÉK ÖTLETTÁRAT, ami egy összefoglaló, kalauz.30 oldalnyi ötlet, tipp ad segítséget, hogy hogyan válaszd ki a legmegfelelőbb személyre szabott ajándékot, ami nem hétköznapi, hanem egyedi, egy különleges alkalomhoz, az ajándékozott személyiségéhez illő, hétköznapokon is használható portéka. Ebben láthatod a rendelhető üvegeket, részletesen a méretekkel, hasznos infókkal.

Amikor összeáll benned az elképzelés egy-egy megrendeléshez, akkor már tudod, hogy mire szeretnéd kérni. Vagy azért mert megnézted a honlapom  KÉPTÁRÁT . és találtál benne neked tetsző, esetleg némileg kívánságod, elképzelésed szerinti módosítással ajándék ötletet.

Vagy talán azért, mert valahol másutt, láttál valamit amit szeretnél megvalósíttatni velem.
Kérlek ha tudsz, csatolj képet az emailjeidhez, a megrendelésedhez és válaszomban megírom, hogy megvalósítható-e, van e jelen pillanatban olyan üvegem amilyet szeretnél. Ha nincs, akkor mindig van egy másik alternatíva, áthidaló megoldás, erre javaslatot teszek.
 

Ha maradt még ezzel kapcsolatban kérdésed, írd meg: KAPCSOLAT fül alatt.

vagy hívj :                                                                                           

Telefon: munkanapokon 9-17-ig

+36 30 3889177

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.