Barion Pixel
+

Így él egy férfi, aki a madarakat szereti

AranyKarika2023-12-15állatos, egyediajándék, születésnap, gravírozás, készlet, pálinkás, madaras, videó, állatos, egyediajándék, születésnap, gravírozás, készlet, pálinkás, madaras,

gy_l_boldogan_egy_frfi__aki_a_madarakat_szereti

Egyszer volt, hol nem volt, ahol a madárka énekeli a legdallamosabb dalait, ott élt egy férfi, aki mindennél jobban szerette a madarakat. Nemcsak tisztelettel és szeretettel tekintett rájuk, de igazán mélyen megértette és megfigyelte őket. Évek alatt sok madárfajjal barátkozott össze, de a szíve csodálatát leginkább a papagájok váltották ki.

A férfi minden szabadidejét az udvarán álló, röptetőjében töltötte, ahol színes tollú barátai trillázva és csiripelve töltötték a napot. Olyan közel érezte magát hozzájuk, mintha egy valódi madárpár tagja lenne. A papagájok sokféle faját ismerte és tartotta, és úgy gondolta, hogy nincs jobb módja annak, hogy megfigyelhesse őket, mint az, ha az otthonába hozza őket.

A férfi születésnapjára, a felesége meglepetésként, egy különleges ajándékkal állt elő. Csodálatos papagáj képekkel telegravírozott, pálinkás készlettel lepte meg, melyet személyre szólóan készíttetett a férfi számára. A pálinkás készlet, minden darabjára rágravírozták a papagájok aranyos képeit, mindegyik más-más fajtát ábrázolva. Mikor a felesége rálelt erre az ajándékozási lehetőségre, tudta, hogy ez pont az, az ajándék lesz, ami a férjét boldoggá fogja tenni.

Amikor a férfi meglátta az ajándékot, nagyon meghatódott. Boldogan csillogott a szeme. Gyorsan kibontotta a csomagolást, és elmosolyodott, mikor meglátta, hogy a készletre egy kis felirat is gravírozódott. Az apró betűkkel olvasta a szavakat: "Csak neked, a legmadárabb embernek, akit ismerek!”

Nem tudott betelni a készlet szépségével. Ahogy a fényben tündöklő üvegeket a kezei között tartotta, érezte, hogy ez az ajándék valami egészen különleges. Úgy döntött, hogy rögtön ki is próbálja, pálinkát töltött a kupicákba, hogy koccintsanak és megemlékezzenek az ünnepélyes alkalomról.

Azóta a madarak és a pálinkás készlet elválaszthatatlan részei lettek a férfi életének. Esténként felváltva töltögeti a pálinkáját a papagájos poharakba és feleségével, örömmel koccintanak egymás egészségére.

A készletről itt láthatsz egy videót

papagjos_plinks

 

 

Hasonló készlet rendelhető a honlapon itt

portr

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.