Barion Pixel
+

Így válasszatok emlékezetes ajándékot kollégátoknak

AranyKarika2024-02-02egyediajándék, gravírozás, nyugdíjas búcsúztató, hogyan, ajándékozás, céges, egyediajándék, kézművesség, ajándékozás, öröm, kreativitás, igényes, exkluzív, nyugdíjasbúcsú, gravírozás,

Így válasszatok emlékezetes ajándékot kollégátoknak-
Gravírozott üveg, amit örömmel fogad majd és mindig emlékeztetni fog rátok
 

Az ajándékozás mindig örömöt és izgalmat hoz magával, főleg ha egy kollégánkról van szó, aki nyugdíjba vonul, vagy jubileumot ünnepel. Egy ilyen alkalomra mindig megfelelő ajándékot kell választani, hogy emlékezetessé tegyük ezt a fontos napot számára. A gravírozott üvegek kiváló választásnak bizonyulnak, amik egyediségükkel exkluzivitást nyújtanak.

Gondoljunk az ünnepeltre, mi a hobbija, munkája, kedvenc virága, vagy éppen mit szeretne használni a mindennapokban. Fontos, hogy személyes ajándékot adjunk neki, amely kifejezi érzéseinket és gondolatainkat. A gravírozott üvegek lehetővé teszik, hogy szövegeket, idézeteket, vagy akár céges logót jelenítsünk meg rajtuk, így személyesebbé és egyedibbé téve az ajándékot.

Ezek az üvegek kézzel készülnek, szimbolizálják a szeretetet, az odafigyelést és a tiszteletet. Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja az ajándékot, és mindig emlékeztetni fog rátok és az együtt töltött időre.

 

-----Erika, imádja a cicáját és a likőröket is szívesen fogyasztják egy barátnős estén. Így a kollégái a nyugdíjba vonulása alkalmából egy cicás, likőrös készlettel lepték meg. A kis pohárkákra a nevek is rá ettek gravírozva. Így mindig emlékezni fog majd rájuk amikor előveszi őket.-----

Az ajándékozás előkészületei mindig izgalmasak, de  bármi is legyen a választásunk, az igazán eltalált ajándék mindig mosolyt csal az ünnepelt arcára. Mutassátok meg kollégátoknak, hogy mennyire fontos nektek, és ünnepeljétek meg a nyugdíjba vonulását egy emlékezetes ajándékkal!

A honlapom Galériájában sok-sokötlet között válogathattok, de bármilyen ötletet igyekszem megvalósítani, sőt tanácsot is adok kérésetekre.

 

Erre a linre kattintva adhattok le rendelést

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.