Barion Pixel
+

Illik esküvőre pezsgőt vinni?

AranyKarika2021-01-22egyediajándék, esküvő, gravírozás, ajándékozás, pezsgős, videó, gravírozott, pezsgő, egyediajándék, ajándékötlet, mit illik, esküvőre, nászajándék, szerelmes ajándék, páros ajándék,

Nemrég ezt a kérdést tették fel nekem.

Véleményem szerint pezsgőt minden alkalomra illik vinni, nemcsak esküvőre, hiszen a pezsgő minden ünnep megkoronázója. Legyen az egy baráti összejövetel, egy névnap, egy házassági évforduló, bármilyen jeles alkalom.

Manapság a fiatalok együtt élnek jóval a házasság kötésük előtt. Amire ez a nap eljön, már minden szükséges dolog megvan nekik, amire szükségük van a közös háztartásban.

Így amikor az esküvői meghívót tervezgetik, belekerül a mondat, hogy „pénzt kérünk nászajándékba.”

„Minden kedves barát és rokon!
Kérünk Titeket, ne vegyétek zokon!
De hogy ne halmozódjon öt edénykészlet,
Ennek elkerülése végett, mit ajándékba szánnátok,
Inkább borítékban kezünkbe adjátok.
Ígérjük, hogy nem vész kárba,
Előbb utóbb befektetjük egy kis családba.
Előre is köszönjük a segítséget,
Esküvőnkre szeretettel várunk Téged!”

De a fenti szövegben szereplő boríték manapság már tényleg nem illik, és sokan jobbnak is gondolják azt a megoldást, hogy valamibe beleteszik a nászajándékba szánt pénzt. Így a kérésüket teljesítik, és maradandó emléket is adnak.

DE mi legyen ez?

A címben feltett kérdésre azt mondom, illik, mert egy páros, személyükre szóló, gravírozott pezsgős pohárba is bele lehet tenni a forintokat egy dekorpapírba csomagolva. Ha már pezsgős pohár, akkor azokból inni is kell és a pezsgő pedig igenis alkalomhoz illő. Így egy exkluzív jellegű pezsgő, amit a két pohárral egy kisebb fém tálcára rendezel és egy nagyobb celofánba csomagolod kiváló csomagolása a pénzednek.

 

A nászéjszaka itala már meg is van, és a poharak is előkerülnek majd minden évben a házassági évfordulón. Ha előkerülnek, akkor minden bizonnyal te is eszükbe jutsz majd. Kell ennél szebb emlék?

Egy másik ötlet is nagyon praktikus ugyanerre a célra. Igaz, hogy ehhez nem illik a pezsgő esküvőre, sokkal inkább egy doboz különleges, darabonként csomagolt bonbon.

Fedeles üveg tárolóba tehető a nászajándékba szánt pénz, az exkluzív csokoládé bonbon kíséretében. Ebben később cukorkát, csokoládét is tárolhatnak. Természetesen nem sima üveget javaslok, hanem csak nekik szóló, gravírozott, egyedi motívummal, mintával, nevekkel, vagy képpel készített üveget.

 

Egy pár szerelmének szimbóluma az alma lett. Így a nászajándékba szánt pénzt ezekbe az egymásba fonódó almás mintával és nevekkel gravírozott poharakba tették. Egy üveg pezsgőt is tettek melléjük a tálcára. Szépen celofánba fogták és így adták át az ifjú párnak.

 Ha gravírozott üveget választasz a nászajándékba szánt pénz mellé, akkor illik egy olyan mintát, szöveget, feliratot választani amivel személyessé tehetők és ami csak neki szól, amiről érzik a törődést.

Ajándékozz mindig személyre szólót, tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol.

A GALÉRIÁBAN SOK ÖTLETET TALÁLSZ AZ ESKÜVŐI AJÁNDÉKHOZ

                                             

 

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal, ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okoz.

 20143

 

RENDELÉSEDET ITT ADHATOD LE

 

 

Megosztás

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.