Barion Pixel
+

Levél és ”Szeretetfa” a távolból

AranyKarika2024-02-09egyediajándék, gravírozás, szeretetfény, születésnap, üvegplakett, ajándékozás, anyák napja,

szeretetlevl

Kedves Anyukám!

Boldog 60. születésnapot kívánok neked! Bár nem lehetek ott veled személyesen, tudnod kell, hogy a gondolataim mindig veled vannak, főleg ma, amikor ezt a különleges ünnepet ünnepled. Szeretném neked elmondani, mennyire hálás vagyok neked azokért az évekért, amiket velem töltöttél, és minden szeretetért, amit árasztasz felém.

Az internet világa segítségével eljutott hozzám az Aranykarika gravírozó káprázatos ajánlata. Azonnal tudtam, hogy ez az a szívbemarkoló ajándék, ami tökéletesen kifejezi a szeretetemet és hálámat irántad. Mivel nem lehetk veled a szép napon, így megrendeltem tőlük ezt az emléket, amely egy gyönyörű szeretetfát ábrázol számtalan apró szívecskével díszítve. Ráadásul még piros fénnyel is megvilágították, hogy minden pillanatban érezzed, mennyire fontos vagy nekem.

Azt hittem, hogy az élet a távolság miatt néha megnehezíti a kommunikációt és az érzelmeink kiáradását, de a modern technológia és Aranykarika gravírozó segítségével sikerült áthidalnunk ezt a rést. Gyönyörűséggel tölt el a gondolat, hogy a szeretetfám most nálad van és veled ünnepli ezt a különleges napot. Tudnod kell, hogy mindig ott leszek a szívedben, még ha távol is vagyok.

Elképzelem az arcodat, ahogy a dobozt kinyitod. Milyen boldogsággal telve nézel rá, amint a piros fények megvilágítják a szeretetfát. Talán a szemed is könnybe lábad, hiszen ez a szimbolikus ajándék jelzi neked, hogy mennyire szeretlek és mennyire értékelem mindazt, amit értem tettél. Az a célom, hogy ezzel az ajándékkal érezd, mennyire fontos vagy nekem, és hogy minden pillanatban az életem része vagy.

Kívánom, hogy ez a 60. születésnapod a boldogságról, az egészségről és az örömről szóljon. Nagyon hiányzol, és alig várom, hogy találkozhassunk.

Gyerekkorom boldog emlékei mindig velem vannak, és ezeket az élményeket az ajándékommal is szeretném megköszönni. Bárcsak ott lehetnék most veled, de remélem, hogy érzed a szeretetemet és boldogságomat a választásommal.

Boldog születésnapot, drága Anyukám! Végül is, neked köszönhetem az életemet, és mindörökké hálával tartozom neked.

                                               

portr

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.