Barion Pixel
+

Különleges ajándékok vadászoknak, személyre szólóan

AranyKarika2021-01-23egyediajándék, gravírozás, vadas, születésnap, nyugdíjas búcsúztató, pálinkás, boros, üvegplakett, ajándékozás, videó, egyediajándék, gravírozás, vadas, vadásznak, születésnap, nyugdíjas búcsúztató, pálinkás készlet, boros készlet, szarvasos, rókás,muflonos,fácános, nyulas, vaddi

vadasznakkicsi

Különleges ajándékok vadászoknak, személyre szólóan

"Vadászok Álma" gravírozott üveg készletek , plakettek

Egy férfinak mindig nehezebb kitalálni, hogy mivel ajándékozzuk meg. Sokszor elhangzik a műhelyemben és emailben is, az érdeklődő kérdés, hogy mit rendeljenek férfi ismerősük, rokonuk születésnapjára?

Nincsenek nehéz helyzetben azok, akik a természetet, az erdőt, a vadvilágot szerető, vadászó férfinak keresnek megfelelő ajándékot.

vadaszos_butykossal.jpg

Mit ajándékozz vadász barátodnak, ismerősödnek?


Létezik egy nagyon különleges technika, amivel igazi, mosolygaranciás meglepetést lehet készíteni bármilyen üveg felületre. Ez pedig a kézi üveggravírozás, ami megadja azt a lehetőséget is, hogy az üvegfelületet személyre szóló mintával, szöveggel díszítsük ki.

Ezúttal azoknak szeretnék segíteni, akik ajándék ötletet keresnek vadásznak, vadászó rokonnak, kollégának.

A legtöbben a vadász barát, ismerős születésnapjára szeretnek ajándékot vásárolni és az a tapasztalatom, hogy olyat keresnek leginkább, amit a hétköznapokon is használni tud majd.

Praktikus ajándék ötlet a pálinkás vagy boros készletet. Mivel a vadászok kedvelt állata a szarvasbika, őz, vaddisznó, muflon, róka, nyúl így ezeknek a vadaknak a képeit kérik az üvegekre gravírozni. A boros kancsóra szarvas, a pálinkás üvegekre legtöbbször a vadász arcképét kérik.

Az arcképek gravírozásához emailben lehet küldeni egy közelebbi fotót az arcról, ennek alapján rá tudom gravírozni az üvege felületére, így lesz a legszemélyesebb az ajándék. természetesen szöveggel, idézettel, jókívánsággal ki lehet egészíteni még, hogy teljes legyen az összhang.

gravirozott_szarvasos_palinkas_uveg_1.jpg

Szeretem, ha a vadászoknak készült készletek dekorációja visszaadja a rágravírozott kép hangulatát. Így legtöbbször színes textilből, tölgyfa leveleket varrok, zsineggel az üveg nyakához kötöm. Néhányszor makkot is használok dekoráláshoz. Szeretek dekorálni színes vízállóra száradó üvegfestékkel is. Mivel a vadas mintákhoz, a vadászathoz, a zöld és barnás színek illenek leginkább, így ezeket a színeket alkalmazom. 

A megrendelők kérésének megfelelően igyekszem elkészíteni, a vadas készleteket, hiszen ők ismerik legjobban azt a vadászt, akinek szánják a gravírozott üvegeket. Ők tudják, hogy milyen vadakat szeret leginkább vadászni, mik a kedvenc trófeái.

szarvasos_soroskorso.jpg

Vadászok születésnapjára, nyugdíjas búcsúztatóra, névnapjára szoktak leginkább rendelni  gravírozott kollekciót, szettet. Egy alkalommal  kaptam egy megrendelést 60. házassági évfordulóra. A kérés egy boros szettre vonatkozott. Egy fehérboros palackra szarvast, egy boros pohárra őzet és egyre pedig orchideát kértek. A poharakra kerültek a keresztnevek, a palackra pedig "Boldog 60. házassági évfordulót". Egy króm tálcára rendezve, nagy celofánba csomagolva átadható.

A képen a 60. házassági évfordulóra gravírozott boros szettet látod.

szarvasos

Ledsorral megvilágított üveglap, SZERETEFÉNY

A videóban láthatsz tippeket, ötleteket vadászos készletekhez, de mindenre nyitott vagyok, kérlek, ha van, elképzelésed vedd fel velem a kapcsolatot. konkrét megrendelésedet pedig itt add le.

A  webáruházban  legtöbbször található ajándék ötlet vadászoknak, pl. pálinkás, boros készlet, korsó, így ha nagyon sürgősen kellene, mert most hívtak meg éppen, vagy megfeledkeztél az ünnepről, tedd a kosaradba és két napon belül, nálad van a gravírozott üveg. A webáruház termékeire ingyenesen írok szöveget, ez nem változtat az áron. Ez az én ajándékom neked.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a SZAVAK NÉLKÜL MESÉLŐ ÜVEGEK c kiadványomat, amit tíz év tapasztalatával állítottam össze. 

30 oldalnyi ötlet, tipp ad segítséget, leírással, képekkel, hogy hogyan válaszd ki a legmegfelelőbb személyre szabott ajándékot, amivel kifejezheted a törődésedet, odafigyelésedet, szeretetedet. Ami nem hétköznapi, hanem különleges, az alkalomhoz, az ajándékozott személyiségéhez illő, hétköznapokon akár használható meglepetés.

Katints a képre és töltsd le.

ajndkpdf

 

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.