Barion Pixel
+

Nemcsak a fotó tudja felidézni az emlékeket

AranyKarika2023-02-17családnak, videó, diplomaosztó, egyediajándék, gravírozás, házassági évforduló, keresztelő, pálinkás, születésnap, üvegplakett, üvegváza, ajándékozás, gravírozott, arckép, egyediajándék, plakett, üvegváza, születésnapra, diplomaosztó, házassági, keresztelő, gravírozás, fénykép után,

Nemcsak egy fotó tudja felidézni az emlékeket

A legegyedibb gravírozott ajándék, a fotó utáni arcképes gravírozás

nemcsak_egy_fot_tudja_felidzni_az_emlkeket

Különleges és egyedi a fénykép után készített arcképek gravírozása italos üvegre, plakettre, üveglapra, szeretetfényre. Egy-egy ünnephez illő motívummal, személyre szóló szöveggel, idézettel, kiegészítve, biztos lehetsz abban, hogy az emléked igazán exkluzív meglepetés lesz.

Egy arckép után gravírozott üveggel ki tudod fejezni szavak nélkül is a szeretetedet, az odafigyelésedet, a háládat és a gratulációdat.

Ajándékozhatók házassági évfordulóra, születésnapra, diplomaosztóra, ballagásra és keresztelőre is. Bárhova helyezik, vagy használják az arcképes, gravírozott üveget, mindig felidézi az ünnepet és az ajándékozót s.

A képeken héhány arcképes emlékeket látsz. A többit a honlap GALÉRIÁJÁBAN láthatod.

Ezzel a kitűnő ajándékozási lehetőséggel te is élhetsz, ha Szavak Nélkül Mesélő arcképes üveget rendelsz tőlem.

Kívánom, hogy tapasztald meg te is azt az örömöt, amikor egy arcképes gravírozott üveggel elcsalod a meghatottság könnyeit az ünnepelt szemébe. Várlak szeretettel, hogy segíthessek ebben neked.

 Minezekhez egy jó minőségű, minél közelebbi, nagy felbontású fotót kell küldened az arcról emailban. Arckép gravírozását, 3D -ben szabad kézzel készítem, a fotókon látható minőségben. Mivel nem gépi lézergravírozás, ami pontosan ugyanazt adja vissza, így a képen minimális eltérés lehetséges. A kèsz kèp 80- 90% hasonlósággal bír. nem  lézer garvírozás, ami számítógéppel történik és ugyanazt a fotó minőséget adja vissza.

Ha több személyről kérsz munkát, és más-más képeken tudod küldeni, semmi gond, én megszerkesztem ahogy kéred.

Általában 6 x 6, 6 x 8 cm-nél kisebb arcképeket nem készítek, mert ez az a méret, amiben kézzel megfelelően ki lehet dolgozni az arcvonásokat, el lehet érni a 3D hatást.

Pezsgős üvegre nem gravírozok arcot, semmilyen mintát sem, mert az üvegben lévő feszültség miatt veszélyes, már egy alkalommal felrobban előttem egy pezsgős palack... megúsztam sérülés nélkül, hála a szemüvegnek és a maszknak.

Bármilyen üvegre kérheted, aminek van akkora sima felülete, hogy a fenti méretben ki lehet dolgozni a képet.

 

                                            

Hogyan csinálom?
A beágyazott videóban láthatod.

 

 

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.