Barion Pixel
+

Tökéletes diplomaosztó ajándék

AranyKarika2024-01-03diplomaosztó, ajándékozás, egyediajándék, üvegplakett, videó, diplomaosztó, emlék, ajándék, különleges, üveg, plakett, személyes, üzenet, gravírozott, egyedi,

kzzel_gravrozott_emlkplakettek_diplomaosztra

Kézzel gravírozott emlékplakettek

- a tökéletes diplomaosztó ajándék

 

Ahogy közeledik a diplomaosztó, mindenki izgatottan készül az ünnepségre, sokan ajándék után keresgélnek. Egy diplomást megillet egy kis jutalom a teljesítményéért, és ezek az emlékek mindig szívet melengető ajándékok. Sokféle lehetőség létezik, de egyedi és személyre szabott ajándékot adni mindig különleges és maradandó.

Az üveg plakettek ideális választásnak bizonyulnak a diplomások számára szóló ajándékok között. Mi teszi ezeket a plaketteket különlegessé? A kézzel gravírozott személyre szóló üveg plakettek kiváló minőségű üvegből készülnek, és precízen, igény szerint gravírozom őket. Ezzel egyedi és egyben elegáns ajándékozási lehetőséget kínálok, amely örök emlék a diploma mellé.

baglyos_pergamenesgravrozottplakett_ballagsradiplomaosztra

A kézzel gravírozott plakettek rendkívül sokoldalúak lehetnek. Különböző méretekben és formában érhetők el. Ha szeretne egy exkluzív ajándékot, akkor egyedi mintával vagy díszítéssel is kérheti a gravírozást. Az egyetem logója, egy szép idézet, minta tökéletes választás. A lehetőségek tárháza végtelen, érdemes kutakodni a honlap képtárában ötletek után és megtalálni a segítségükkel az igazán tökéleteset.

Ezek a kézzel gravírozott emlékplakettek több funkciót is betölthetnek. Elhelyezhetők dekorációként a polcon, asztalon, falon. Ugyanakkor egyedi üzenetet is hordoznak, amely mindig emlékezteti a diplomást a sikereire és kitartására. Ezek az ajándékok valóban időtlenek és meghatóak, hiszen egész életen át minden alkalommal visszaidézik a diplomaosztó napját és az ajándékozó személyét.

keretezett_diplomaoszts

Emellett a kézzel gravírozott üveg plakettek jelképezik a megbecsülést és elismerést. Az ilyen ajándékok kézzel fogható bizonyítékai annak, mennyire büszkék vagyunk a diplomásra. A kézi gravírozással személyre szabottá tehetők a plakettek, így különleges üzenetet közvetíthetünk. Például lehet ráírni a diplomás nevét, az egyetem vagy főiskola nevét, vagy akár egy bátorító idézetet is. Az egyedi üzenet mindig szívbemarkoló hatással bír, hiszen ezáltal a diplomás érezheti, hogy valóban fontos, és elismerésre méltó a teljesítménye.

nvtelen_2_1.[2]

Az üveg plakettek tehát tökéletes és maradandó ajándékok diplomaosztóra, különösen akkor, ha kézzel gravírozottak. Az egyedi üzenetek, a kiváló minőség és a személyre szabottság mellett nagyon szépek is. Örömöt és büszkeséget hoz a diplomás életébe. Emlékként mindig emlékezteti majd a diákot a fáradozásaira és mindarra, amit elért. A kézzel gravírozott, személyre szóló üveg plakettek olyan ajándékok, amelyeket egy diplomás nagy becsben fog tartani.

Készleten lévő Plakettekért kattits ide

Egyedi plakett megrendelése itt

Még több ötlet-képes galéria

Letölthető ötlettárért kattints a képre

nvtelen_1_4

 

                                              

20143

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.