Barion Pixel
+

Tökéletes választás: gravírozott poharak Valentin napra

AranyKarika2024-01-05ajándékozás, egyediajándék, esküvő, házassági évforduló, Valentin, pezsgős, pohár, videó, ajándékozás, egyediajándék, esküvő, házassági évforduló, Valentin, pezsgős, pohár,

tkletes_vlaszts

Tökéletes választás: gravírozott poharak Valentin napra

 

Valentin nap közeledtével sokan izgatottan keresik a tökéletes ajándékot szerelmük számára. Az egyedi, személyre szóló meglepetés mindig nagy sikert arat, így egy gravírozott pezsgős szett tökéletes választás lehet. Ha egy különleges ajándékot és romantikus élményt szeretnél nyújtani szerelmednek, akkor ne habozz, és rendelj kézzel gravírozott pezsgős poharakat!

A gravírozott pezsgős pohár szett egy olyan ajándék, ami egyszerre elegáns és személyre szabott. A gravírozás lehetővé teszi, hogy a poharakat egyedi üzenettel lássad el. Például, ha "Kedvesemnek" íratod rá, biztosan mosolyt csal az arcára, amikor előhúzza a dobozból. De akár egy kedves idézetet vagy közös emléket is bele lehet gravíroztatni, ezáltal még személyesebbé téve az ajándékot.

A gravírozott pezsgős poharak nemcsak a Valentin nap ideális ajándékai, hanem különböző alkalmakra is tökéletes választások. Romantikus vacsorák, évfordulók, vagy akár esküvők esetén is nagymeglepetést okoznak. Egy pohár pezsgő mindig ünnepi hangulatot teremt, és ennek az élménynek a még személyesebbé tétele a gravírozott üzenettel, tovább erősíti az örömöt.

A kézzel gravírozott pezsgős poharak rendelése is egyszerű és gyors. Fontos azonban, hogy időben rendelj, hogy Valentin napra, vagy a jeles ünnepre megérkezzen a csomag. Ha pedig szeretnéd még egyedibbé tenni az ajándékot, választhatsz egy különleges pezsgőt is hozzá. Ezzel együtt, egy tálcára csomagolva adhatod át az ajándékodat.

A gravírozott pezsgős poharak tehát tökéletes választás Valentin napra, vagy bármilyen romantikus alkalomra. Egyedi és személyre szabott ajándékként emlékezetessé teszik az ünnepet és erősítik a kapcsolatot.

 Ne habozz, és rendelj szerelmednek - garantáltan mosolyt csal majd az arcára, és az ünnep is örökké emlékezetes marad számára!

A webáruházban ide kattintva azonnal vásárolhatsz páros pezsgős- üdítős poharakat, gratis felirattal.

A képen látható pezsgős poharakat erre a linkre kattintva rendelheted meg. A link alatt találod a rendelés menetét és az Űrlaphoz vezető gombot.

gravrozs-_pezsgsk_nevekkel

Az alábbi képeken csomagoláshoz  láthatsz ötleteket.

orchid

pezsgos

 

                                                  

Üdvözlettel

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.