Barion Pixel
+

Vázák, melyek szavak nélkül mesélnek

AranyKarika2023-02-10ballagás, családfa, egyediajándék, videó, gravírozás, házassági évforduló, nyugdíjas búcsúztató, osztálytalálkozó, születésnap, üvegváza, ajándékozás, üvegváza, gravírozás, személyre szóló, egyediajándék, virágos, emlék, ballagás, születésnap, osztálytalálkozó, nyugdíjas búcsúztató, házassági évfordu

szavak_nlkl_mesl_vzk

Tudod, hogy egy üvegváza szavak nélkül tud mesélni?

Tudtad, hogy elő tudja csalni a meghatottság és az öröm könnyeit?

Hogyan tudsz te is egy ilyen vázával örömöt szerezni?

Egy percre képzeld el, hogy egy rokonod, ismerősöd vagy  legjobb barátod szülinapján vagy és éppen átadod neki az ajándékodat. Izgatottan nyitja fel a dobozt, te pedig tűkön ülve várod a hatást….és meglátod a boldog, őszinte örömöt, a meghatottság könnyeit  az arcán…

Megkönnyebbült mosoly ül ki az arcodra, hiszen nagyon ott van a meglepetés, törődtél az ajándékozással, elégedett vagy a választásoddal. Ilyen ajándékot csak te adhattál neki… de ez nem álom! Ez egy remek lehetőség neked, amit bármikor bevezhetsz.

Biztosan  te  is és a családod is mindig nagy örömmel készül pl. egy születésnapra,házassági évfordulóra, ami egyben kihívás is, hiszen szeretnétek  megtalálni azt az ajándékot, ami a legjobban kifejezi a szereteteteket, odafigyeléseteket, gratulációtokat.  Ilyenkor sűrűsödnek a gondolatok, hogy mi lenne a legjobb, legpraktikusabb és szép emlék, exkluzív ajándék, ami egyben a legszemélyesebb is.

Több mint 13 év tapasztalata alapján bizton állíthatom, hogy egy üvegváza egy szép ünnepelthez, ünnephez illő gravírozott mintával, személyre szabott felirattal biztos sikered lesz.  Ki tudod fejezni vele szavak nélkül is a szeretetedet, az odafigyelésedet, a háládat és a gratulációdat. Mivel két kezemmel készítem, így benne vagyok én is, benne van a lelkem, így egy-egy ünnepen "én is ott vagyok" és „mosolygok” az ünnepeltre.

Az üvegvázákra bármilyen motívumot, képet kérhetsz, hiszen kézi gravírozással tetszőleges minta gravírozható a felületére. A megrendelőlapon mellékelheted a képet, amit szeretnél látni rajt, és én igyekszem szépen rágravírozni neked. Az üvegek 4- 6 mm vastagok, a vázák ez által, nagyon stabilak,  egy virágcsokrot biztonságosan megtartanak.

Ezzel a kitűnő ajándékozási lehetőséggel te is élhetsz, ha Szavak Nélkül Mesélő Vázát rendelsz tőlem.

Különösebb csomagolást nem igényelnek, hiszen egy nagyobb celofánba csomagolva, nagyon mutatósak. Ha szeretnéd egy díszdobozban átadni, azt is megrendelheted, a Megrendelőlapon jelezni tudod.

Kívánom, hogy tapasztald meg te is azt az örömöt, amikor egy Mesélő Váza könnyeket csal az ünnepelt szemébe. Várlak szeretettel, hogy segíthessek ebben neked.

liliomos  virgos

Mindig szeretettel készülnek ezek a különlegesen és egyedi módon elkészített  SZAVAK NÉLKÜL MESÉLŐ ÜVEGvázák, hiszen valamennyinek lelke van, benne van az ajándékozó szeretete, odafigyelése, gratulációja. Az üvegek 4- 6 mm vastagok, a vázák ezáltal, nagyon stabilak,  egy virágcsokrot biztonságosan megtartanak. Szöveg, szám, idézet is kérhető rájuk, ezt mindig ingyen adom a munkámhoz, kiegészítésképpen.

orchides_g

 

orchides_hasb_vza

 

 A honlap galériájában a korábban elkészült gravírozott vázákat mutatok meg, ötletül szolgálnak, hogy Te is megtaláld mielőbb azt a mintát, ami leginkább megfelel, ami a legnagyobb örömöt okozza az ünnepeltnek egy születésnapra, névnapra, ballagásra, nyugdíjas búcsúztatóra vagy házassági évfordulóra.

 

rzss_vza_kszen

A megrendelőimnek mindig azt a tanácsot adom, ha nincs elképzelésük arra nézve, hogy milyen minta legyen a vázára gravírozva, hogy valamiképpen próbálja megtudni, hogy mi a kedvenc virága az ünnepeltnek. Ez nem nagy feladat, így már csak egy alkalomhoz illő idézetet kell keresni a vázára, ami kiegészíti, igazán exkluzívvá, személyes jellegűvé varázsolja az ajándékot. Az idézetet a honlapon is kiválaszthatod, van erre is lehetőséged.

Böngéssz kedvedre, kellemes perceket kívánok hozzá, és látogass vissza mert folyamatosan frissítem a SZAVAK NÉLKÜL MESÉLŐ ÜVEGEK galériáját.

Megnézem a honlapon a  SZAVAK NÉLKÜL MESÉLŐ VÁZÁK galériáját

 

                       

 

20143

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.