Barion Pixel
+

Anyák napjára, csak tőled, csak neki

AranyKarika2023-02-23anyák napja, csipkeóra, egyediajándék, gravírozás, hogyan, ajándékozás, anyák napja, emlék, ajándék, gravírozott, csipkeóra, üveg, szeretetfény, plakett, falióra,

cmsor_hozzadsa_1

 

Különleges ajándékötletek az Anyák napjára

Az Anyák napja egy olyan ünnep, amelyet világszerte május második vasárnapján ünnepelnek, hogy megköszönjék az anyák hozzájárulását a családok és a társadalom felépítéséhez. Az Anyák napja eredete az amerikai Anna Jarvisnak köszönhető, aki az 1905-ös évben veszítette el édesanyját, és az ő emlékére szerette volna megünnepelni az anyákat.

Az ünneplés sokféle formában zajlik világszerte, de általában ajándékokkal, virágokkal és meglepetésekkel fejeződik ki. Sok család ebédet vagy vacsorát rendez az anyák tiszteletére, és kihasználják az alkalmat arra, hogy köszönetet mondjanak az anyáknak a hihetetlen munkájukért és áldozatukért.

Az Anyák napjának ünneplése fontos lehetőséget nyújt arra, hogy az emberek kifejezzék szeretetüket és tiszteletüket az anyáknak, akik nélkül a világ nem lenne ugyanaz. Fontos megemlékezni azokról az anyákról is, akik már nincsenek velünk, és köszönetet mondani azoknak, akik napi szinten gondoskodnak rólunk és szeretnek bennünket.

Az Anyák napja emlékeztet minket arra, hogy az anya szeretete és gondoskodása felbecsülhetetlen értékű, és érdemes ezt rendszeresen kifejezni nekik. Az ünnepnek célja, hogy az emberek egy napra fókuszáljanak az anya fontosságára és szeretetére, és megköszönjék nekik minden áldozatot és támogatást, amit nyújtanak.

Az Anyák napja egy emlékezetes alkalom arra, hogy kifejezzük szeretetünket és tiszteletünket az anyáknak, akik nélkül az életünk sokkal szegényebb lenne. Ünnepelve az anyákat, tisztelettel és szeretettel fordulunk feléjük, és megköszönjük nekik mindazt, amit értünk tesznek. Az Anyák napján fontos emlékeznünk azokra az anyákra, akik nélkül nem lennénk azok, akik vagyunk, és hálásaknak lennünk minden áldozatért és szeretetért, amit irántunk éreznek.

Az anyák napja tökéletes alkalom arra, hogy kifejezzük szeretetünket és hálánkat az édesanyánk iránt. Legyen az egy szép virágcsokor, egy megható képeslap vagy egy kis ajándék, fontos, hogy éreztesd vele, mennyire fontos neked az élete.

De az anyák napja nem csak az édesanyákról szól. Az ünnep a nagymamákat, dédnagymamákat, nevelőanyákat és minden olyan nőt is megemlékeztet, akik anyai szeretetet adnak és fontosak az életünkben. Ők is megérdemlik, hogy ezen a napon különleges figyelmet kapjanak.

Én minden évben nagy gonddal választom ki az ajándékot az édesanyámnak és mindig megpróbálok valami különlegeset kitalálni számára. Az anyák napja arra is lehetőséget ad, hogy együtt töltsünk időt és kifejezzük szeretetünket egymás iránt.

Tehát ne felejtsd el megköszönni az édesanyádnak mindazt, amit érte tett és ünnepeld meg vele ezt a különleges napot! Áldott anyák napját mindenkinek!

Távol vagytok egymástól, de szeretnéd felköszönteni Anyukádat és Nagymamádat?

Segítek!

Válassz különleges kézzel gravírozott üveg termékeim közül vagy rendelj egyedit.
Válaszd a házhozszállítást, hogy valóban meglepetés legyen Számára.

A választott ajándékot rendkívüli figyelemmel és szeretettel készítem, és apró ajándékkal látjuk el a dobozon.
Az általad küldött ajándékot egyenesen az ajtajáig szállítják.

A kézzel gravírozott üvegekkel, egy személyre szóló mintával, képpel, felirattal jól kifejezhetők az érzések, a szeretet, a hála, az odafigyelés. Mindig szükség van egy őszinte üzenetre, örömteli meglepetésre.  Ha rendelsz tőlem egy gravírozott üveget, kérheted az ő címére is, küldök róla egy fotót, hogy te is lásd minek örül majd ha kibontja.

 A lehetőség széles, hiszen rendelhető plakett, váza, pohár, teás szett, Szeretetfény, díszüveg, falióra.

Ezeket az üvegeket személyre szahatjuk egy képpel, a kedvenc virág képével, motívummal. Egy idézettel, egy sor jókívánsággal kiegészíthetők a gravírozott minták. Így  Szavak Nélkül Mesélő Üvegek az üzeneted szimbóluma lesz, csak tőled, csak neki szól, mindig emlékeztet majd rád. 

Az alábbi videóban néhány ötletet láthatsz. Szívesen segítek neked is a legszebbet, legjobbat megtalálni.

Rendelésedet itt tudod leadni.   

Beérkezése után válaszomban árajánlatot teszek, hiszen minden munka más és más, így konkrét árat itt nem tudok megadni.

Az alábbi SZERETETFÉNYEKET 18x15 méretben a WEBÁRUHÁZBAN megtalálod és megvásárolhatod

A feliratokból függőlegesen az "ÉDESANYA" szó olvasható ki.

Ugyanezzel a mintával készült egy plakett is, ami asztalra, polcra támasztható.

Szintén a webáruházban megvásárolható

4vszakdts1

 

gravrozs_tes_szett-barackvirgos-tes_kannval

orchides_grvrozott_vegek

vzk_blog

Sok anyuka, nagymama kedveli a kézimunkát, így bátran ajánlom a CSIPKEÓRÁKAT, ( most kedvezményes áron) melyek falra akaszthatók, egy táblácskára felírható szöveggel minden percben emlékezet majd rád.

csipkerk

 

Kattints ide a teljes kínálatért

 

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

 

                                                   

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.